Много разочарован останах от тази "телевизия" :
Преди това си гледах нормално - от вчера вечерта до тази сутрин , връзката ставаше и гледах TV , обаче от днес преди обед до сега не мога да се конектна .
Вчера ( вечерта) пак се беше случило това и ми казаха от voicecom , че клетката е била претоварена , но след около 10-тина минути явно се "разтовари" клетката и пак си гледах БНТ .
Настройките са си същите , рестартирах си телефона много пъти , но няма полза от това .
Вчера от 0.00 нататък картината се оправи и звука беше добър , но преди това не е за приказване ........
Вчера поне ми изкарваше 2 варианта на гледане :
EDGE , 3G 176 х 144
GPRS 128 х 96
При 176 х 144 картината "засичаше" ( явно защото нямам EDGE на GSM-а )
При 128 х 96 картината се пикселизираше и от време на време звука идваше с закъснение ( и то голямо... )
Сега ( днес ) стига до линка :
Molia izberete linka
Streaming
И само ми изкарва "Грешка таймаут , опитайте по-късно или прегледайте настройките "
Дори и сега да им звънна на voicecom , пак ще е "виновна" претоварената клетка .......
Повече не бих се абонирал за такава "телевизия" просто е отчайващо зле
Не е от обхвата на телефона , мрежата ми е с пълен обхват , GPRS е активен ( пробвах ICQ , пращах SMS-и всичко си е ОК )
Дори доста обиколих града и на различни места пробвах и отново "Грешка таймаут , опитайте по-късно или прегледайте настройките "
TV през GPRS е отчайващо зле ... нямам думи
TV през GPRS е отчайващо зле ... нямам думи
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: TV през GPRS е отчайващо зле ... нямам думи
Hi!Iskam da te popitam kakuv gsm polzvash?
Щракни върху ника ми centur и ще видиш профила , там пише какъв телефон ползвам !
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ok!Iskam da te popitam taka i taka si v mrejata nokia n70 nali ima 3g
@Centur Нали не е задалжително да имаш 3G ? Като гледам ти си с К700, обаче трябва телефона да има GPRS class прав ли съм ? 10 аз дали ще мога с моя S65 и ще можеш ли да споделиш какви са цените условията на услугата. мерси предварително
http://www.voicecom-bg.com/tv/supported_phones.php
1819 - BNT - 2лв. За да се абонирате за 24 часов достъп за програмата на Канал 1 изпратете смс с префикс 'BNT' на кратък номер 1819. Ще получите wap push с адрес към избраната услуга и нови настройки за Mtel Streaming, запомнете ги и рестартирайте телефона. Цената на смс-а за 24 часовия абонамент е 2лв. без ДДС.
След валиден абонамент ще получите 3 смс-а:
1. Абонирахте се успешно. Ще получите нови настройки за Mtel Streaming, потвърдете инсталирането им и прекъснете връзката.
2. След потвърждаване на настройките използвайте адреса, който ще получите като wap push. Запомнете го в bookmarks и приятно гледане.
3. WAP push с линка.
http://www.voicecom-bg.com/tv/supported_phones.php?settings=faq
1819 - BNT - 2лв. За да се абонирате за 24 часов достъп за програмата на Канал 1 изпратете смс с префикс 'BNT' на кратък номер 1819. Ще получите wap push с адрес към избраната услуга и нови настройки за Mtel Streaming, запомнете ги и рестартирайте телефона. Цената на смс-а за 24 часовия абонамент е 2лв. без ДДС.
След валиден абонамент ще получите 3 смс-а:
1. Абонирахте се успешно. Ще получите нови настройки за Mtel Streaming, потвърдете инсталирането им и прекъснете връзката.
2. След потвърждаване на настройките използвайте адреса, който ще получите като wap push. Запомнете го в bookmarks и приятно гледане.
3. WAP push с линка.
http://www.voicecom-bg.com/tv/supported_phones.php?settings=faq
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
centur вземи си по нов телефон и тогава ще усетиш разликата
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
apolon25 току що се обадих на 0886038771 и ми провериха от кога не съм ползвал телевизия и казаха , че ще питат операторите от МТел за GPRS-а дали е правил проблеми ( в моя град)
И след 2 минути ми се обадиха и ми казаха че ще ме компенсират с още 24 часа , за това че се е получило така , че не мога да гледам телевизия .
И след 2 минути ми се обадиха и ми казаха че ще ме компенсират с още 24 часа , за това че се е получило така , че не мога да гледам телевизия .
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Този отговор е...
една малка крачка към Европата, не съм очаквал!!! Но докато минем всичките крачки, май ще сме опънали карачките...