U8150 IDEOS

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Huawei U8150 IDEOS

Мнение от Spiderman_ot_selo » 07 мар 2011, 20:38

Ще поставя началото на секцията "Huawei" с една интересна вест за този и другия модел U8500,предлагани от Виваком.
До края на март всеки,който закупи двата модела от магазините на Виваком с абонаментен план има възможност да се възползва от едно уникално до момента предложение на пазара на телефони:
Ако закупите телефон от марката Huawei с абонаментен план имате право в 7-дневен срок да върнете телефона и да вземете друг,без да се обосновавате за причината за замяна!
Единственото условие е телефона да не е надраскан и да го върнете в пълен комплект и съответната документация,с която ви е предоставен!

Иначе въпросното телефонче го разглеждах и мога да кажа,че е най-евтиното Андроид решение на пазара в момента.А екстрите които предлага като капацитивен дисплей,Android 2.2,Wi-Fi и GPS дават допълнителен стимул за хората с ограничени финансови възможности да го закупят!

pacy4
Регистриран: 10 фев 2010, 12:45

Re: Huawei U8150 IDEOS

Мнение от pacy4 » 11 май 2011, 09:32

В нормалните държави всяка една покупка може да се върне в 30 дневен срок без да се посочва причина за това и не да се заменя, а да се вземат парите обратно. (no)

kirponk
Регистриран: 09 фев 2010, 08:38

Мнение от kirponk » 12 юли 2011, 12:00

защо като го закача с юсб кабел към компа не ми се вижда картата памет,не мога да трия снимки и контакти повече от 1

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 12 юли 2011, 20:16

Наистина ли е Водоустойчив ????

anros
Регистриран: 25 окт 2006, 20:12

Мнение от anros » 11 сеп 2011, 09:48

Закупих го преди няколко дни! невероятен телефон относно съотношението качество и цена- за IDEOS! Препоръчвам го!За съжаление само виваком го предлага и е кодиран !За смартфон цената е много добра ,с много добро качество !

petel_
Регистриран: 07 ное 2007, 17:39

Мнение от petel_ » 11 фев 2012, 22:38

Днес го взех за дъщеря ми, но постояно ми изписва новини и температурата на въздуха. И двете не са ми нужни, на няколко пъти ръчно изключвам от настройките news i weather да не са активни, но установявам, че продължава да ми изпраща съобщения. Нещо не мога да се справя с проблема и не знам дали друг има същия проблем.
Освен това, ако искам за известно време да не влизам в интернет и да забраня тази опция временно, не намирам начин как да го направя. Относно блуутута- предава, но не приема. Може грешката да е и при действията които извършвам. Ако някой може да помогне- да пише.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 11 фев 2012, 23:03

На вниманието на petel_ и kirponk:) Предполагам,че когато за първи път сте седнали пред компютър сте по прочели нещо или най малкото сте гледали и учили от друг.Та андроид е операционна система като всяка друга,така,че преди да почнете работа с нея(та даже и да е с това недоразумение на Huawei) запознайте се с Андро:D за да не се намирерите в положение "в необрано лозе":D
Ето четете:http://www.androidbg.com/forum/topic1737-rkovodstvo-za-tezi-koito-za-prv-pt-sa-sblskvat-s-android-os.html
И за притежателите на Huawei закупен от вива,да се кръстят с две ръце да не се развали защото ще бъдат обвинени от сервиза,че са преплували Атлантика,скачали във Везувий,падали от Еверест и ще ви кажат "спасявай се сам" защото няма една резервна част:D(личен опит;) )

petel_

Мнение от petel_ » 12 фев 2012, 12:05

Това го прочетох наистинаоще преди да взема телефона. Въпросът ми е - защо ми дава отново актуални данни за времето, след като трябва да съм спрял от менюто: настройки-мобилни мрежи- данни- активирани/деактивирани/. По този начин би трябвало да няма връзка с нета през оператора, но постоянно ме засипва с новини и прогнози за времето.
Днес ще ходя наново във някой офис на виваком.... но не съм оптимист.
Другият вариант е да добавя мобилен интернет към плана, но все пак ми се струва нелогично да не може да се изключи определена функция.
По принцип ми трябва най много за синхронизация на контакти и четене ва файлове на word. Всичко е доста по сложно от Нокия, където с два клика стигаш до желаното. Както се казва всичко гениално е просто, а тук е ненужно усложнено според мен.
Ще се наложи да се адаптирам, няма как. Но с удоволствие бих го сменил със смартфон на Нокия.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 12 фев 2012, 13:51

[Quote]Другият вариант е да добавя мобилен интернет към плана, но все пак ми се струва нелогично да не може да се изключи определена функция.[/Quote]
Пакет за неограничен моб. нет е просто задължителен за смарт фон(та даже и нокиа)
Функцията която търсиш 100% я има,но несъм запознат подробно с твоя тел,но все пак е с андроид.Отиваш в настройки-безжични връзки и мрежи-моб. мрежи и махаш отметката.После в акаунт и синхронизация-махаш отметката за авто синхронизация;)
Това е наистина по сложно,но има програми за бърз достъп(и много други) които ще ти изкарат на дисплея нужното за да можеш само с един или два клика да си сършиш работата;) Ама наистина четете по вече и ще видите,че тела може да се персонализира много по добре и от най "умната" нокиа:D
[Quote]Всичко е доста по сложно от Нокия[/Quote](woo)
Напротив,при нокиата имаш само и единствено един начин и за това ти се струва по лесно(и аз за първи път като взех андроид щях да хвърля тела,но след седмица четене просто от ден на ден се убеждавах,че андро е години напред пред куция симбиан) андро е направен така,че сам да си го настроиш по твоите изисквания а не по строго определени условия като симбиана;)
http://www.androidbg.com/forum/forum86-huawei-ideos-u8150.html

petel_

Мнение от petel_ » 12 фев 2012, 16:41

Благодаря за отзивчивостта!
Нещата се уредиха по единствения начин- просто включих неограничен интернет за +5 лв.
Наистина просто без нет не върви. Трябваше да ме предупредят в магазина предварително, но днес попаднах на изключително любезни хора. Благодарен съм и на тях.

Отговори