U8860 Honor
Huawei U8860 Honor
Толкова много и все хубави модели имат Huawei....жалко че в Бг няма да се наложи тази марка. (whistle) :S
Re: Huawei U8860 Honor
Ами предлагането определя търсенето.:| Как да се наложи, като почти никой не ги предлага и си знаят само 4-5 марки.
[Quote]OS Android OS, v2.3 (Gingerbread), [u]upgradable to v4.0[/u]
Chipset Qualcomm MSM8255T Snapdragon
CPU [B]1.4 GHz Scorpion[/B]
GPU Adreno 205[/Quote]:)
Е ама чак 688лв. си е множко
[Quote]Ами предлагането определя търсенето[/Quote]
Да ама и поддръжката,за пример едно Huawei-че взето от оператор му се разлепи дисплея и ми отказаха ремонт защото бил повреден от мен,добре но на въпроса ще миго оправят ли с/у заплащане се изхилиха и ме пратиха на Илиенци (woo)Оказа се,че е проблем да се намери дисплей та по добре да си го поръчам от Китай, с тях нямам проблем с гаранцията ама месец и половина отнема(angry) За това хората не ги вземат защото като се развали и те правят на водолаз,алпинист и т.н. само и само да не ти го от ремонтират а за другите марки все пак има по сервизите части ;)
Chipset Qualcomm MSM8255T Snapdragon
CPU [B]1.4 GHz Scorpion[/B]
GPU Adreno 205[/Quote]:)
Е ама чак 688лв. си е множко
[Quote]Ами предлагането определя търсенето[/Quote]
Да ама и поддръжката,за пример едно Huawei-че взето от оператор му се разлепи дисплея и ми отказаха ремонт защото бил повреден от мен,добре но на въпроса ще миго оправят ли с/у заплащане се изхилиха и ме пратиха на Илиенци (woo)Оказа се,че е проблем да се намери дисплей та по добре да си го поръчам от Китай, с тях нямам проблем с гаранцията ама месец и половина отнема(angry) За това хората не ги вземат защото като се развали и те правят на водолаз,алпинист и т.н. само и само да не ти го от ремонтират а за другите марки все пак има по сервизите части ;)
телефона е много добър
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
360лв с карта на Виваком от 5лв за 1 година
И аз я видях тази оферта и смятам, че хич не е лоша, телефончето го разгледах в един магазин и много ми хареса, но не знам ако нещо се повреди дали имат части за тази марка :|
-
- Регистриран: 10 юни 2007, 20:14
Взех телефона преди няколко дни от виваком , апарата не е кодиран , засега се държи добре. След старото ми HTC с AMOLED екран сега много се радвам на този че мога да го виждам и на слънце 8)
някой може ли да каже нещо за GPS -а и каква навигация може да се качи . Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 28 авг 2012, 22:40
[B]Игри - Не[/B] означава ли, че не мога да му кача игри?
[Quote]Игри - Не[/Quote]
Това значи,че няма предварително качени;) А какви може да качваш, то си е вече до процесор видео ускорител и т.н.
Това значи,че няма предварително качени;) А какви може да качваш, то си е вече до процесор видео ускорител и т.н.