update na software na s65

JuN1Or
Регистриран: 16 фев 2006, 18:43

Re: проблем със S-ката ми

Мнение от JuN1Or » 03 май 2006, 20:36

Здравеи сложих си SW 50 A 702 Ма както каза няма бг меню да знаеш от каде мога да си вкарам че така ми е малко гадно???

lichef
Регистриран: 05 апр 2006, 10:55

Мнение от lichef » 03 май 2006, 21:10

Може просто да сложиш SW50 А500 той има бг меню за разлика от А702 друга разлика няма не съм забелязал.

NoNick
Регистриран: 18 фев 2006, 18:52

Мнение от NoNick » 03 май 2006, 21:36

А бе хора,в сайта е казано как всеки да разбере каква версия точно да дръпне за неговия телефон.Трябва да видит първо с каква е в момента за да дръпнете същата разновидност,така да се каже.Защото ако не съвдпадат,поне според мен може да се омаже телефона.Иначе преди седмица някъде и аз си сложих 50-тата верси и ето какви сами впечатленията.Първи мисля,че камерата работи по-добре,най-вече за снимките на по-тъмно,иначе друга разлика няма.Иначе цветовете на са наситени и си остават общо взето бледи,което е единствения недостатък на камерата.За сравение ще посоча камерата на CX75.Второто което ми направи впечатлени и то неприятно е това,че като че ли телефона стана по нестабилен отколкото със старата верси на фърмуера.На 2 пъти вече ми забива и се изключва,нещо нехарактерно за предишната ми версия.Доколкото четох с 50-тата е доста по-стабилен,като дори това ме накара да я сложа нея,а не толкова това,че ще подобри работата на камерата.Третото нещо което съм забелязъл до момента е това,че ако си оставя бутона за бърз избор на Applications на някой бутон и го стартирам,след като му посоча дадена игра или програма ми изписва съобщение "File Not Found".Същото се получава всъщност и ако настроя за бърз избор която и да е игра или програма,дори и да е само тя на бутона за бърз избор.Ако някой знае за тези проблеми нека сподели мнението си.

JuN1Or
Регистриран: 16 фев 2006, 18:43

Мнение от JuN1Or » 04 май 2006, 11:38

А другите варианти знаеш ли дали могат да се качат
там А 43 Д,Б и така нататак.А и да те питам нещо.
Качих 500 но като набера *#06# ми исписва че съм със старата версия?

Отговори