update na software na s65
update na software na s65
vlqzoh v saita na benq i kogato stignah do izbora na software mi izleze mnogo golqm spisak i neznam koi tochno da izbera
Re: проблем със S-ката ми
Мой приятел има същия телефон и наистина когато някой клип е в картата насича, а когато е в тел-а е съвсем друго положението. Обаче защо се получава така нямам представа!!!
Az sa6to imam podoben problem.Kogato sloja klip ili pesen s po visoko ka4estvo po4va da se4e.Kartata pak e MMC no q izpolzvam na Pocket PC.
заради стара версия на софтуера вече разбрах от кво било ся правя update s sw50 и А500 ще видя как ще е след това
Re: update na software na s65
Mejdudrugoto i az se opitvam da si preinstaliram softwera na moq siemens s65 no kakto ti kaza izlizat mnogo versii i ne znam koq e nai dobra shte sum vi mnogo zaduljen ako nqkoi mi kaje koq e nai dobrata versiq!
Blagodarq
Blagodarq
Az si slojih SW 50 A500 obache novite software na siemens sa s po bavna java i na testa benchmark pravi s okolo 200 tochki po malko
Mojesh li da mi kajesh kak ti raboti kamerata i ako znaesh koq wersiq e nai dobra za modela i opredeleno za kamerata zashtoto az sum sus 50 A 412 i ti kazvam kamerata mi e pulna tragediq a sum vijdal sushtiq sus drug sowtware i bachka kato luda.Ako i e malko svetlinata e ujasna.i vecher nishto ne se vijda.Znaesh li koq e nai dobrata.
Blagodarq
Blagodarq
Можеш ли да ми кажеш коя е наи добрата версия на софтуера и то предимно за камерата та да работи добре.Благодаря
То камерата през деня е супер но кагато се стъмни ще ти трябва светкавица вчера сложих последната версия SW50 A 702 само , че няма бг меню, определени има подобрение в бързината на менютата. Не те разбрах каде точно снимките не излиат добре на телефона или на компа ти . Ако може дай някоя снимка да видим как стават . И сложи някоя версия над 500 поне ще се намали звука от камерата. И са аз да питам нещо забелязвал ли си ,че когато имаш клипове в картата леко лагват.
Тва за картат съм го забелязал само че става със стандартната карта.Аз си купих по голяма и тя е с по голям капацитет на трансфер ( по бързо прехвъря информация).А за звука на камерата не ме притеснява.Ма искам и клипчетата малко да се пооправят,че и те са много размазани.Снимките през деня са добри и на компа излизат добре,но ако светлината е малко стават мноого на снежинки.Кажи ми коя версия да си кача.А да те питам светкавица да знаеш от каде мога да си купя и за какви пари става на въпрос,че си бях поръчал на едно момче от германия да ми куои и там бяха 20 евро а за тук не нзам колко са.