Upgrade-на HTC TyTN II от Nokia N95. Струва ли си?

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Upgrade-на HTC TyTN II от Nokia N95. Струва ли си?

Мнение от buttman » 21 сеп 2007, 21:12

Тук има обзор на WM 6.
http://www.mobile-review.com/pda/articles/wm-crossbow.shtml Имай предвид,че като
производителност N95 го превъзхожда, да не говорим за габаритите и теглото.

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 21 сеп 2007, 22:37

незнам какво с толкова превъзхожда windows мобилето Symbian 9.2?
това е грозен и тежък телефон които с нищо неможе да ме впечатли!
с тази клечка за зъби ми се струва толкова неудобен и бавен като работа.
Изгледах клипа и се разочаровах още повече от телефона!

Но виждам че си предубеден така че мисля си каквото ид а ти пишем ще си го вземеш и не след дълго ще съжеляваш за избора си!

ако беше N95 8GB съм съгласен ама за това НЕМОГА ДА ТЕ РАЗБЕРА?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 21 сеп 2007, 23:48

Телефона не е грозен,но е тежък.Съмнявам се обаче на повечето съфорумници да им е чак толкова тежък, че да им откачи китките и да не си го купят само заради тежестта.
А защо да е бавен при работа?Освен тъчскрийн ИМА джойпад и всички бутони,които са необходими.Освен това има QWERTY клавиатура,каквато едва ли скоро ще видим от Нокиа в нормален по размери телефон с толкова голям дисплей.Този телефон предлага много повече бутони и начини на управление от която и да е Nokia на този етап,че дори до средата на 2008-ма съм сигурен.

В интерес на истината, ТИ си предубеден.И стига вече си защитавал Nokia,вече приличаш на безумно влюбения в СЕ Ronka от M-R форума,който не пише никакви смислени постове,и макар да има повече от 1000,дори ЕДИН от тях не си заслужава четенето(освен ако не искаш да се посмееш)

N95 8gb има своите плюсове,но определено НЕ Е на нивото на TyTN откъм бизнес и GPS функционалност,а и в други аспекти също.

BrutalTel
Регистриран: 18 мар 2007, 01:59

Мнение от BrutalTel » 22 сеп 2007, 00:29

[url=http://img.data.bg/i.php?id=569415][img]http://i.data.bg/07/09/22/569415_t.jpg[/img][/url]
[url=http://img.data.bg/i.php?id=569419][img]http://i.data.bg/07/09/22/569419_t.jpg[/img][/url]

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 22 сеп 2007, 01:17

@M-R esato
за мен ТЕЛЕФОНА Е ГРОЗЕН
щом толкова много ти харесва КАКВО ЧАКАШ нали си в Лондон вземай си го:)

И АЗ НЕ СЪМ ПРЕДУБЕДЕН В ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ ДРАГИ....
прегледай добре клипа с телефона както аз го направих и ще видиш че с тази клечка за зъби се налагаше по 2-3 пъти да докосва екрана за да тръгне програмата.
с две думи БЪГАВ ТЕЛЕФОН
освен това клиповете на телефона неможе и сравнение да става с тези който прави N95
както и камерата му е 3,2 Mp за какво изобщо спориш?

Нека да направим една анкета кой телефон е ГРОЗЕН и съм убеден че HTC TyTN II ще обере гласовете ако не вярваш нека да направим така!

ПРОЧЕТИ МИ ПОСТОВЕТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ ВИНАГИ ЗАЩИТАВАМ И ПИША ЗА ТОВА КОЕТО Е КРАСИВО И СИ ЗАСЛУЖАВА ДОРИ И ДА НЕ Е NOKIA!!!

един пример: когато излезе
Motorola RAZR2 V9
аз бях един от първите който изказа възхищението си от телефона.

-----------------------------------------------
» Отговор
» Виж мобилния телефон
Re: Motorola RAZR2 V9 [Re: apolon25]
Автор: apolon25
Дата: 02.06.2007 12:15

определено Motorola прави най красивите телефони
този ми пълни душата като го гледам
браво на моторола определено дизаинерите им са най добрите
сравнение с N76 който е много по груб и грозен!

------------------------------------------------

http://mobilebulgaria.com/forum/read.php?cat_id=4&parent_id=154912&view=1&forum_orderbyparam=1&offset=1

В интерес на истината ти си заклет SE фен така че ....с nokia фен като мен не се опитвай да спориш защото си в неизгодна позиция и ще загубиш спора просто защото зад мен стой лидера на пазара за телефони
Nokia и ще ти се налижи да изпаднеш в много кунфузна ситуация да защитаваш един аутсайдер като SE:))
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 22 сеп 2007, 08:30

Телефонът на видеото е прототип и незавършен. Нормално е екранът да не реагира при леко докосване.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 22 сеп 2007, 13:07

Ми добре ми изглежда този Windows. Графично като интерфейс е по-зле от Симбиан, обаче си има и достойнства.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 22 сеп 2007, 13:18

ЧЕСТИТО!!!!!!
Зад теб стой NOкиа, браво, голЕма работа си станАл, продължавай така и скоро зад теб ще стой и Буш и наследниците му.

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 22 сеп 2007, 20:20

АЗ СЪМ ЗАКЛЕТ ФЕН НА СЕ?!?!?!?
Ти чуваш ли се какво говориш(или по-точно виждаш ли какво пишеш)

СЕ имат добри телефони в средния клас и по-добър дизайн от на Nokia(има изключения,разбира се),но с това се изчерпва всичко.Имаше време,когато Nokia не можеха да ми предложат това,което търсех като качества(нямам предвид функции,а такива неща като издръжливост на батерията и удобен интерфейс),но скоро това ще се промени.И познай какво?Не смятам да си взема СЕ за следващ телефон(че дори и за по-следващ) а ще си взема именно Nokia!

HTC ми харесва,но не е за мен по простата причина че ми трябва музикален/за сърфиране смартфон,а не бизнес смартфон.

И не съм в Лондон.

Ако някога беше работил с телефон с тъскрийн, щеше да знаеш,че трябва време да се свикне на "твърдостта" на дисплея.Тези хора не са имали това време,защото са се заели да направят видео ревю на телефона,а не да го ползват повече от 10-15 дни.(колкото по мое мнение трябват за да се свикне с тъчскрийна)
И за какво му е въобще камера на този телефон,като е бизнес смартфон?На кой му пука за камерата му?Никой не би си го купил заради камерата.Щом толкова искаш най-добрия камерафон,вземи си K850i.(защото е най-добрият,а не защото е СЕ)

Откъде накъде да защитавам СЕ?Да не ми плащат,че да го правя?Не харесвам телефоните им като функции,както казах,и не бих си взел телефон от тях до момента,в който не направят истински high-end телефон(а не някакви псевдо high-end които всъщност са от средния клас)

Голяма работа се извъди,че Nokia да стоят зад гърба ти.Зад мен не стои никой производител на телефони(колко жалко :( ), но за сметка на това стои тази част от хората от форума,които смятат,че пиша смислени и съдържателни постове.(и съм сигурен,че те са доста повече,отколкото тези които мислят същото за теб)

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 22 сеп 2007, 20:22

Ами щом си се запалил,вземай го.Поне ще натрупаш опит и ще споделиш.Обаче
трудно ще го продадеш после с минимална загуба.

Отговори