Upgrade-на HTC TyTN II от Nokia N95. Струва ли си?
Re: Upgrade-на HTC TyTN II от Nokia N95. Струва ли си?
m-r,esato
ti si prekrit SE fen nadu6vam te
ti si prekrit SE fen nadu6vam te
ne si struva
toq telefon HTC TyTN II pravi klipove kakto na baba mi gsma
da ne si posmql da go smeni6 ubivam ta
toq telefon HTC TyTN II pravi klipove kakto na baba mi gsma
da ne si posmql da go smeni6 ubivam ta
Това е най-лошото нещо при hi-end телефоните (свръх-високия клас). За Р990 ми даваха 300лв., при положение, че струваше 900лв. Иначе ако не го продадат ще са на загуба. И така вече си давам телефоните на роднини, пък те ги продават когато остареят наистина. Друго, което ме притеснява, е че този джобен компютър няма кирилица на хардуерната клавиатура. А аз искам да я ползвам за да пиша статии, тук във форума и т.н. Чувал съм за кирилизация, но не знам как. Малко инфо ще е добре.
"Чувал съм за кирилизация, но не знам как. Малко инфо ще е добре."-Тук е всичко,което ти трябва:http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=15&sid=48fa6ca760abf99a7c4541900a4a1ea2
Аз съм чел тези неща, обаче всичко е за WM 5.0, а ТyТN II е с 6. Не знам дали ще е съвместимо.
Ами пробвай.Все пак винаги може да питаш във форума им,нали?
Не мога да пробвам. :)
Все още не съм си взел телефона.:)
Но ако го взема ще пробвам, ако не стане, ще питам.
Все още не съм си взел телефона.:)
Но ако го взема ще пробвам, ако не стане, ще питам.
Знам,че още го нямаш,но исках деликатно да ти пожелая да си го вземеш и да почнеш да го разнищваш из основи.Телефончето е супер,но аз не бих се разделял все още с N95.Двата телефона заедно биха били страхотна комбинация-бизнес и забавление и най-доброто от двете големи OS.Ако имах достатъчно пари бих си взел точно тези двата(или по-конкретно HTC TyTN II и Nokia N95 8GB).
О, ако имаше комбинация между тези двата, това щеше да е перфектният телефон. Но перфектни неща няма.:)
Винаги съм си чудил защо Майкрософт не се сетиха да сложат поддръжка на повече цветове в УМ 6...
Просто тези 65 К са като от преди 3 години. They are so five minutes ago, както се казва.:)
Мисля да изчакам да видя предложенията от Нокиа през октомври и тогава да реша.
Винаги съм си чудил защо Майкрософт не се сетиха да сложат поддръжка на повече цветове в УМ 6...
Просто тези 65 К са като от преди 3 години. They are so five minutes ago, както се казва.:)
Мисля да изчакам да видя предложенията от Нокиа през октомври и тогава да реша.
http://www.phonearena.com/htmls/HTC-TyTN-II-Review-review-r_1803-p_3.html
Според автора дисплеят се държи зле на слънце,а слушалките изобщо не стават за музика, а конекторът е мини USB.
Unfortunately we were disappointed – although looking well, the earpieces sounded with low quality for listening to music. They are more suitable as a wired handsfree only. If you want to listen with higher quality, a miniUSB to 3.5mm stereo jack must be obtained. A2DP can also be used to connect Stereo Bluetooth accessories.
Според автора дисплеят се държи зле на слънце,а слушалките изобщо не стават за музика, а конекторът е мини USB.
Unfortunately we were disappointed – although looking well, the earpieces sounded with low quality for listening to music. They are more suitable as a wired handsfree only. If you want to listen with higher quality, a miniUSB to 3.5mm stereo jack must be obtained. A2DP can also be used to connect Stereo Bluetooth accessories.