Управление на PC чрез Bluetooth за SE K750i
Re: Управление на PC чрез Bluetooth за SE K750i
centur хайде да ми ги пратиш тея HID файлове че аз търсих в нета ама намерих много малко :) пък и са тъпички :)
емаил: [email protected]
емаил: [email protected]
Вече са в пощата ти .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
отново 10x centur :)
Можеш ли да ми изпратиш тези HID файлове на пощата( [email protected]). И ако имаш за Bs Player също. На следваща заплата си земам адапторче за компа.Имам иначе К750 и тоя месец си зех нови слушалки и карта 1ГБ и не останаха пари за адаптор.Горе-долу колко струват такива адапторчета и от къде си ги купувате,щот май съм виждал в Германос ама там е май скъпо
Пратих ти ги на пощата , която си дал .
Не намерих Bs Player , а директно WINAMP за симбиан телефони , той е същия като на PC-то - от това по-добър вариант не знам !
WINAMP е във второто писмо .
Не намерих Bs Player , а директно WINAMP за симбиан телефони , той е същия като на PC-то - от това по-добър вариант не знам !
WINAMP е във второто писмо .
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Засега съм подкарал системата с програмата и драйверите на BlueSoleil, които са инсталирани на компютъра, правя си .hid файлове с Bluetooth Remote Control, свален от сайта на SE. Всичко върви прекрасно с изключение на едно нещо, а именно:
За да включа HID(Human Interface Device) services е необходимо първо да дам заявка от компютъра и да потвърдя от телефона, че искам да използвам remote control. Знае ли някой как мога да го пусна тоя service постоянно?
За да включа HID(Human Interface Device) services е необходимо първо да дам заявка от компютъра и да потвърдя от телефона, че искам да използвам remote control. Знае ли някой как мога да го пусна тоя service постоянно?
При мен няма такава процедура , директно от телефона му давам през BT дистанционно управление на декстоп-а и си го управлява без нищо да пипваш на компютъра !
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Можеш ли да дадеш линкове на драйверите, .hid файловете и програмите, които ползваш? Или пък да ми ги пратиш на мейл: [email protected].
Вече са в пощата ти !
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
hid- четата са the best, ама нещo не успявам да се оправя с тея драйвери
http://download.microsoft.com/download/whistler/SP/1.1.1/WXP/EN-US/bt_stack_rtm.exe
http://download.microsoft.com/download/whistler/SP/1.1.1/WXP/EN-US/bt_stack_rtm.exe