Момиче ти на колко си??? Защото и аз съм тийн и явно наистина, тези които мислят като теб (и понякога като мен) са си малко. Признавам си, че не винаги съм прилична и скромна и какво ли не още, но мога и да се различа от много хора на моята възраст... Както и да е де. Иначе и тук като във всеки форум си го има това завиждане, тази борба за надмощие... И сега знам, че ще има мнооооого хора, които ще ме критикуват, но за себе си съм права... може би трябва да спра да съм толкова директна... както и да е, де. Казах каквото имах да кажа. Това ми беше мнението и сега знам, че ще има много, които ще ми се противопоставят, но според мен не говоря празни приказки...
Евала L`Amour!
Усещате ли промяната?
Re: Усещате ли промяната?
Благодаря много. На 13 съм!
До "ангелското_момиче" и до "любовта":
Сега ако кажете, че слушате и рок...!
Иначе до автора на темата... както сам си е написал - изобщо не си света вода ненапита! Ама ти си знаеш! Само да не излезе, че тази тема си я открил, за да "подобриш" самия себе си! Не че ще е лошо това...
Сега ако кажете, че слушате и рок...!
Иначе до автора на темата... както сам си е написал - изобщо не си света вода ненапита! Ама ти си знаеш! Само да не излезе, че тази тема си я открил, за да "подобриш" самия себе си! Не че ще е лошо това...
Слушам всякаква музика, без чалга.
що бе кво съм сторил.аз слушам метъл, ако се интересувате и съм малко по-голям от вас.Аре да се позапознаем, може да излезе нещо, все пак момиче, умно да се надяваме че слуша рок, пък и с телефони се занимава... Яко парче ще е ... Иначе аз пиша за Download.BG
Жив е, да, продава стари боклуци в центъра на града.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Ами не знам дали има промяна,но сигурно подсъзнателно съм усетил,че има такава,защото май не съм писал тук от 5-6 месеца като се замисля.Но интересното в случая е че доколкото помня преди година и половина горе вляво пишеше 20-25000 регистрирани.Значи хората се зарибяват отначало и после колко влизат или пишат знаят само модерат.......е.Истината е ,че преди беше като че ли по-приятно.Приятна вечер на всички и дано новите МОДЕРАТОРИ не се вземат насериозно.
HEAVY METAL-F O R E V E R.............
HEAVY METAL-F O R E V E R.............
Иначе ДА ЖИВЕЯТ ТЕКНОТО, ТРАНСА И ХАУС ПРОГРЕСИВ!!!