Усещате ли промяната?
Усещате ли промяната?
Скъпи съфорумници!!!
Изборите за евродепутати минаха.Сега в Mobile Bulgaria предстоят важни избори за помощник-модератори.Наистина.На някои не им пука,(говоря за потребителите,които не участват във форума),други нямат интерес,трети отправят злобни нападки на расистка,полова и каква ли не основа.Замислете се.Не мислите ли,че желанието за "власт" ни превръща в озлобени същества,които се борят за рейтинг,използжат принципа разделяй и владей,за да станат нещо повече?Делим се на въшки и бълхи,на мъже и жени,на младежи и възрастни.Но аз си спомням,както може би и вие,за прекрасните дни във форума,когато с нетърпение очаквах да видя кой ми е отговорил,но спокойно и отзивчиво,без цинизми и нападки.Как една от най-приятните части на деня ми бе влизането в Mobile Bulgaria.Сега е различно.Всяко второ мнение е обидно,нападащо и гадно.Аз не съм света вода ненапита,но според мен форумът не върви на добре.
Усещате ли промяната?
Изборите за евродепутати минаха.Сега в Mobile Bulgaria предстоят важни избори за помощник-модератори.Наистина.На някои не им пука,(говоря за потребителите,които не участват във форума),други нямат интерес,трети отправят злобни нападки на расистка,полова и каква ли не основа.Замислете се.Не мислите ли,че желанието за "власт" ни превръща в озлобени същества,които се борят за рейтинг,използжат принципа разделяй и владей,за да станат нещо повече?Делим се на въшки и бълхи,на мъже и жени,на младежи и възрастни.Но аз си спомням,както може би и вие,за прекрасните дни във форума,когато с нетърпение очаквах да видя кой ми е отговорил,но спокойно и отзивчиво,без цинизми и нападки.Как една от най-приятните части на деня ми бе влизането в Mobile Bulgaria.Сега е различно.Всяко второ мнение е обидно,нападащо и гадно.Аз не съм света вода ненапита,но според мен форумът не върви на добре.
Усещате ли промяната?
Re: Усещате ли промяната?
Май нямате мнение по този важен според мен въпрос.
Аз не деля хората на някакви категории а на такива с акъл и на инертни които просто запълват пространството с глупост и комплекси ;).И чесно казано хич не се интересувам от избори ;).Мисля,че на форумът му трябва малко по-строг контрол на мненията за да не се пълни с цинични и безсмислени мнения а не от още ..."чиновници".Пък и от както съм в този форум винаги 80% от мненията са били без никакъв смисъл.Поне засега не усещам никаква промяна ;)
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Мисля че на този форум отдавна му липсва ведрият и спокоен тон.Все още не са се свършили добронамерените и възпитаните-но имам усещането че те отдавна са малцинство.Много приятни и компетентни личности като СПОМЕНИИ се отдръпнаха и сега тяхното отсъствие ми липсва.Сайтът е добър но все повече хора го ползват анонимно и избягват форума.
С най-добър тон, след запетаите винаги има интервал, както и след точките.
Ами не върви на добре форума Драги!
Хубави прозрение... аз влизам тук заради навика. Иначе ползвам секцията с новините.
Навремето беше друго....
Хубави прозрение... аз влизам тук заради навика. Иначе ползвам секцията с новините.
Навремето беше друго....
Драги господине, Вие сте абсолютно прав. Аз съм тийнеджърка, която се старае да не е като съучениците си, които задължително всеки ден трябва да започнат да говорят безсмислици и обиди. А учат в ПМГ!!! Най-престижното училище във Видин! Възмущавам се вече от света навън. Навсякъде се вижда невъзпитанието на хората, независимо какви са: напръскани обидни написи, побоища, все повече цинизми и вулгаризми дори във всекидневната реч. Все повече чувам фразата "не ми пука, аз като направя това, нищо няма да променя". Но ако всички разсъждавахме така, каква щеше да стане?! Ако всички бяхме хора, които да си дават сметка в какви бездушни и студени същества се превръщаме, които искат да променят света към по-добро, светът наистина щеше да е по-добро място.
Нещо друго: злобата, алчността и завистта на хората нямат край. Давам си сметка, че повечето войни се водят, защото даден човек иска да се сдобие с повече власт, повече подчинени, които да изпълняват заповедите му, като че ли са зомбита, за да има нещо, което друг има. Добър пример е Троянската война. "Война от любов"? Абсолютни глупости! Парис не се е примирил с факта, че той няма да има нещо, което Агамемнон има (не съм чела Илиада, така че може да съм сбъркала името, което да се окаже доста груба грешка. Съжелявам!). В случая Елена. Затова тази война се е водила. Поне според мен. Само Ви моля да не ме смятате за бездушно същество, не вярващо в любовта. Още повече, че ник-неймът ми значи "любовта"!
С уважение:L`AMOUR
Нещо друго: злобата, алчността и завистта на хората нямат край. Давам си сметка, че повечето войни се водят, защото даден човек иска да се сдобие с повече власт, повече подчинени, които да изпълняват заповедите му, като че ли са зомбита, за да има нещо, което друг има. Добър пример е Троянската война. "Война от любов"? Абсолютни глупости! Парис не се е примирил с факта, че той няма да има нещо, което Агамемнон има (не съм чела Илиада, така че може да съм сбъркала името, което да се окаже доста груба грешка. Съжелявам!). В случая Елена. Затова тази война се е водила. Поне според мен. Само Ви моля да не ме смятате за бездушно същество, не вярващо в любовта. Още повече, че ник-неймът ми значи "любовта"!
С уважение:L`AMOUR
Мили Боже, написах цял ферман!!! Не искам да се правя на много умна, но просот това са си лично мои мисли и ги оставих да литнат на свобода... Отдавна исках да го споделя с някой. И Ви моля, уважаеми съфорумци, за извинение, ако Ви отнех много от времето с мнението си(ако изобщо сте го прочели)!
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Ами прочетох го. Браво!