Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Oneplus 6 - 390 долара в Gearbest
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Честито , колега! Гумите са уникални имам ги от година.
Но кой ти купува гуми от Emag. Предпочитам в града да си ги закупя и да ми ги поставят, така има комплексна отстъпка, Gumi7 също е вариант.
P.S. кой размер са и на каква цена ги взехте?
Да ги ползвате със здраве и безаварийно.
Но кой ти купува гуми от Emag. Предпочитам в града да си ги закупя и да ми ги поставят, така има комплексна отстъпка, Gumi7 също е вариант.
P.S. кой размер са и на каква цена ги взехте?
Да ги ползвате със здраве и безаварийно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Стандартни 16-ки 205/55/16 на 140 лева за брой. Версия CrossClimate+ с подобрена износоустойчивост.
Единствено ме дразни че понеже не са специализирани в гуми няма инфо за DOT. Ама това на място - преди да платя на куриера.
Специално в gumi7 цената беше с 25 лева отгоре на гума спрямо Емаг. А и доставката е с 20 лева по-скъпа от Емаг. Значи 120 лева разлика.
П.П. В Диана същия модел е по-евтин от gumi7 :)
Единствено ме дразни че понеже не са специализирани в гуми няма инфо за DOT. Ама това на място - преди да платя на куриера.
Специално в gumi7 цената беше с 25 лева отгоре на гума спрямо Емаг. А и доставката е с 20 лева по-скъпа от Емаг. Значи 120 лева разлика.
П.П. В Диана същия модел е по-евтин от gumi7 :)
Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Еми поръчах си Самсунга през Емаг на цена 2199, това засега е най-ниската, следващата е в техмарт, ходих на Симеоновско, 2399 лв.
OnePlus 11
Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Нали сте запознати, че това не е OLED? Масово хората го бъркат.
Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Ей сега погледнах, още има оферти.
Взех един Slow Cooker и един кухненски робот.
Нека има, все пак трябва да се яде. :)
Взех един Slow Cooker и един кухненски робот.
Нека има, все пак трябва да се яде. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Да, пускат още количества от продуктите, които се изчерпаха още в първите няколко минути - телезирори LG, пералня Beko и т.н. Сега е моментът :)
Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
емаг пуснаха и промо лизинг с 0% лихва от уникредит..
Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Нещо не я виждам тази промо 0% лихва ?
Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Да, сравних на живо OLED с QLED, четох коментари по форумите, отделно самите "консултанти" на място имаха критично мнение, и реших да си взема SAMSUNG, вместо PHILIPS OLED. :)
OnePlus 11