Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Проверих си поръчките от Емаг, не съм се минал, всичко съм взел на много по-ниска цена. Но винаги има риск да се минеш с тея фалшиви оферти. Няма да е зле да им нацепят една глоба от 50 милиона, хем в държавата ще влязат пари, а няма само да излизат, хем ще си научат урока, но едва ли ще се случи. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Парите влезли в държавата не отиват при теб и мен. Така, че все тая. Най крадливата държавна администрация!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Здравейте,
И аз да се похваля с нещо нетипично за мен: решихме с мойта да отидем до един сервиз за лаптопи,( отдавна се канех) и там попаднах на изключително запазен - да е ползван седмица-две - Dell Latitude E5440, с 8GB Ram, 128GB SSD Rom, , 14" + Windows 10 Home за 408лв крайна цена.
Като гледам какви "пръчки" продават по веригите за 1,5-2 пъти повече пари направо си е тупалка :D
И аз да се похваля с нещо нетипично за мен: решихме с мойта да отидем до един сервиз за лаптопи,( отдавна се канех) и там попаднах на изключително запазен - да е ползван седмица-две - Dell Latitude E5440, с 8GB Ram, 128GB SSD Rom, , 14" + Windows 10 Home за 408лв крайна цена.
Като гледам какви "пръчки" продават по веригите за 1,5-2 пъти повече пари направо си е тупалка :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Прав си, но все пак трябва да има някакви последствия. :)
Tadj, честито за лаптопа.
Ако са ти дали и читава гаранция, не е зле за парите си.
Tadj, честито за лаптопа.
Ако са ти дали и читава гаранция, не е зле за парите си.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Бях решил да купувам нов Game Computer След като разбрах за сложните условия в повечето магазини а в някои др изобщо нямаше - реших да изчакам за да видя какво ще предложат. Учудващото беше че офертите бяха на морално остарели компютри които залежават по складовете със спряна подръжка. Още по учудващото което видях е че няма налични премиум клас в продажба в нито един магазин Всичко е асамблирано с нисък до среден клас хардуер.
Извинявам се но това за мен не е Черен Петък а подигравка В Германия знаете ли какво стоки има достъпни за всеки един човек да ги тества а тук ако попаднеш на такава е във витрина. За какво са тези магазини и какво продават Въпросите са много
Извинявам се но това за мен не е Черен Петък а подигравка В Германия знаете ли какво стоки има достъпни за всеки един човек да ги тества а тук ако попаднеш на такава е във витрина. За какво са тези магазини и какво продават Въпросите са много
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Учудващо?!
Не бих казал. Не знам за Германия, но гледах в САЩ - също са намалени предимно стари модели техника или дори такива, които са нови, но специално създадени за празника орязани, напр. тв само с един HDMI порт.
Колкото до тестването - в Plesio можеш да тестваш много от конфигурациите и конзолите на големи телевизори.
Не бих казал. Не знам за Германия, но гледах в САЩ - също са намалени предимно стари модели техника или дори такива, които са нови, но специално създадени за празника орязани, напр. тв само с един HDMI порт.
Колкото до тестването - в Plesio можеш да тестваш много от конфигурациите и конзолите на големи телевизори.
Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
От много години, по техноверигите/магазините се продават САМО компютри нисък и още по-нисък клас компютри, морално остарели (на поне няколко години). Никога не са се продавали актуални модели. Защо въобще ще се търси съвременен компютър там, си нямам идея. Само в компютърна фирма се купува компютър.
Специално за черни петъци и подобни, никой няма да си прави труда да предлага нещо различно. Освен да сменят табелките (нагоре), нищо друго.
Нормален геймърски компютър е 3к+ лева. Едва ли продават и един път в годината, за да предлага някой нещо.
Имах следния случай (от преди няколко месеца). Харесвам си модел лаптоп (от скъпите), има го Техномаркет. Отивам, оглеждам и не го виждам изложен.
Питам един консултант: Имате ли го?
Имаме го.
Може ли да го видя?
Ами той е в кутията. Вие ще го купувате ли?
Искам да го видя на този етап. Ако ми харесва ще се върна с парите, и ще го купя.
Не може да го видите. Той ни е от скъпите и си го пазим?!?! Само, ако го купувате може да го видите.
И не иска да го покаже.
От там отидох в друг магазин - точно същия разговор.
От там в Технополис - точно същото.
Въобще хубавите си ги пазят. :):)
Другото в България е бъркането на Промоция, с Разпродажба. Няма как на старо нещо да правиш промоция. Но в България си е нормално
:D:D
Специално за черни петъци и подобни, никой няма да си прави труда да предлага нещо различно. Освен да сменят табелките (нагоре), нищо друго.
Нормален геймърски компютър е 3к+ лева. Едва ли продават и един път в годината, за да предлага някой нещо.
Имах следния случай (от преди няколко месеца). Харесвам си модел лаптоп (от скъпите), има го Техномаркет. Отивам, оглеждам и не го виждам изложен.
Питам един консултант: Имате ли го?
Имаме го.
Може ли да го видя?
Ами той е в кутията. Вие ще го купувате ли?
Искам да го видя на този етап. Ако ми харесва ще се върна с парите, и ще го купя.
Не може да го видите. Той ни е от скъпите и си го пазим?!?! Само, ако го купувате може да го видите.
И не иска да го покаже.
От там отидох в друг магазин - точно същия разговор.
От там в Технополис - точно същото.
Въобще хубавите си ги пазят. :):)
Другото в България е бъркането на Промоция, с Разпродажба. Няма как на старо нещо да правиш промоция. Но в България си е нормално
:D:D
Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Коя дата ви показва в Емаг на "Проследи доставката" като "Очаквана дата за доставка"? При мен е чак 10-ти декември... Какви са тези супер забавяния?
Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Току що получих смс, че доставката (на телевизор) ще е между 27 и 29.11. Куриерът ще ме информира допълнително за точния ден.
Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
[Quote]При мен е чак 10-ти декември.[/Quote]
Това е максималният срок. И при мен пишеше, че доставката ще е до 10.12, но вчера получих SMS, че тя ще се осъществи между 26-28.12.
Това е максималният срок. И при мен пишеше, че доставката ще е до 10.12, но вчера получих SMS, че тя ще се осъществи между 26-28.12.