Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Тъкмо получих мейл, че доставката ще стане между 27 и 29.11.18, 10 - 18 часа
OnePlus 11
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Абе някой купи ли си ютия от Емаг, от 250 лв на 100 лв. Толкова бройки всичко беше разпродадено след 4-5 мин. Не знам в колко точно отвори сайта им, ама сигурно се продадоха над 1000 бройки 2-3 стоки които са доста намалени. Което буди в мен съмнение.
Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Тея емаг кога пускат стоки с 0% лихва? Някой забелязал ли е закономерност?
-
- Регистриран: 08 мар 2006, 16:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Аз мисля, че EMAG ме метнаха за пореден път.
На Черния петък, успях да регистрирам поръчка за телефон с 40% отстъпка от някакви си Мобил.... и т.н.
От 1130 на 739 лева. До ден днешен, ни вопъл ни стон.
Пръчката седи регистрирана и толкова.
На някой, случвало ли му се е да не му изпълнят поръчка?
На Черния петък, успях да регистрирам поръчка за телефон с 40% отстъпка от някакви си Мобил.... и т.н.
От 1130 на 739 лева. До ден днешен, ни вопъл ни стон.
Пръчката седи регистрирана и толкова.
На някой, случвало ли му се е да не му изпълнят поръчка?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
[Quote]На някой, случвало ли му се е да не му изпълнят поръчка?[/Quote]Да, на мен ми се е случвало и то много пъти. След десетина дена ми звънят и ми казват - "Съжаляваме, но изчерпана наличност" - и започват да ме "къпят" (да ме обработват) да си купя от Емаг нещо подобно.
-
- Регистриран: 08 мар 2006, 16:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Току що получих писмо, с което ме уведомяват, че поръчката не може да бъде изпълнена и е отменена.
Няма такива гадни копеленца!!! За какъв Черен петък ми говорят тези???? Свалям си регистрацията от тях.
Няма такива гадни копеленца!!! За какъв Черен петък ми говорят тези???? Свалям си регистрацията от тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Аз пък платих предварително, с карта и затова ще си получа поръчките най-накрая. Нали вече съм платил, не им дреме :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
И търговец от али се опита така да ме прецака. Питаха ме искам ли да ми заменят копчетата за риза с други. Категорично им отказах и им казах, че искам същите. Почнаха да дрънкат, че щяло много да се забави. Тогава им писах, че са лъжци и измамници и, че тяхното намаление на 11.11 е фалшиво. Затворих поръчката с отметка "липсващ продукт". След два дена ги питах кво се бавят, а не затварят, за да ми върнат парите и о чудеса. Нямало нужда, щото ми били пратили същите копчета. Явно има строг контрол от страна на али и търговците ги е страх да не попаднат в графа измамници. За тва искаха да ми заменят поръчката с друга, но... Точно тоя модел го дебнех отдавна, а зор за друг нямам. С други думи оплакване и жалби. Тва е!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Аз на черния петък поръчах сервиз за хранене от 44 на 26 лева (като после стана 8 лева хаха) и на следващия ден поръчах гигабитен суич. Засега само сервиза на хранене има фактура, обаче и за двете ни вест, ни кост. Все още са като "регистрирана поръчка". Досега от тях на черния петък съм вземал неща и ги доставяха най-много до седмица. Ще видим какво ще стане с моите работи.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black