Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Хайде научете се да правите най-накрая разлика между продукти, предлагани от emag и такива, предлагани от други търговци в платформата. Сам казваш, че си поръчал продукт от Mobil..., пък после обвиняваш emag!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Взех си едни слушалки KZ BA10 с BT модул да пробвам марката. Слушалките са супер , но BT кабела за нищо не става. Толкова е зле, че не мисля въобще да го ползвам.
Хората са масово неграмотни и без потребителска култура. Всяка година ставам свидетел как стотици хора плюят eMAG и ги обвиняват в измами, а истината е че в 99% от случаите eMAG нямат никаква вина. Аз пазарувам от тях откакто ги има. Оставил съм им може би на 10 бона. В 95% случаите плащам предварително с карта. От десетките стоки които съм купил от тях един единствен път ми доставиха неработещ хладилник. Без никакви проблеми ми го смениха, безплатно разбира се. Офертите им на черния петък винаги са точни. Ако стоката Х при тях цяла година е била 250лв. и на черния петък ви я намалят на 125лв. това е истинско намаление. Ако същата стока в друг магазин струва по-малко, това значи че вие сте били прекалено глупави и не сте сравнили цените, а не че eMAG ви лъжат. Хората дори са ви направили специални сайтове които сравняват цените на даден продукт в много магазини и ви показват за секунди къде е най-евтино.
В коментарите някой се оплакваше от офертите за геймърски компютри. Не знаех че през 2018 година има хора които купуват готови геймърски конфигурации. Всеки който поне малко разбира от компютри знае че няма по-голяма глупост това да си купиш сглобен компютър. Глобените компютри са за хората без никаква техническа култура, които си пазарят от Техномаркет и Технополис. Всеки с мозък за 5 и повече стотики си купува компонентите поотделно и сам си сглобява желаната конфугурация.
По въпрос с доставката. На черен петък логистиката винаги е по-бавна от обикновено. Миналата година поръчката ми дойде за седмица. Тази година се очертава за 5-6 дни, ако калпавите калтаци от Rapido сколасат. Всъщност не знам в каква колаборация работят Rapido и Speedy, защото в емаг ми пише че я пращат по Рапидо, в сайта на рапидо ти дават товарителница която работи и в сайта на Speedy, а смс-а ти го пращат от Speedy.
В коментарите някой се оплакваше от офертите за геймърски компютри. Не знаех че през 2018 година има хора които купуват готови геймърски конфигурации. Всеки който поне малко разбира от компютри знае че няма по-голяма глупост това да си купиш сглобен компютър. Глобените компютри са за хората без никаква техническа култура, които си пазарят от Техномаркет и Технополис. Всеки с мозък за 5 и повече стотики си купува компонентите поотделно и сам си сглобява желаната конфугурация.
По въпрос с доставката. На черен петък логистиката винаги е по-бавна от обикновено. Миналата година поръчката ми дойде за седмица. Тази година се очертава за 5-6 дни, ако калпавите калтаци от Rapido сколасат. Всъщност не знам в каква колаборация работят Rapido и Speedy, защото в емаг ми пише че я пращат по Рапидо, в сайта на рапидо ти дават товарителница която работи и в сайта на Speedy, а смс-а ти го пращат от Speedy.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Не съм ползвал KZ с блутут, но казват, че по-добър бил блутут модула на TRN.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Аз си поръчах от emag мишка Razer DeathAdder Elite намалена от 159лв. на 89лв. Намалението наистина е реално. Масово по сайтовете в 159 като на няколко места в момента е в промоция на 109 лв. Все още поръчката не ми е обработена.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Телевизора, който си бях харесал, масово по веригите е на 2599, докато го поръчах в емаг на 2199.:D
OnePlus 11
Аз си поръчах от Емаг смартчасовник и конзола Microsoft Xbox One Slim 1TB. Конзолата днес е пристигнала в офис на Еконт в града, за часовника ми пише в профила, че днес е предаден на куриер и да го очаквам на 29-30 ноември. Първоначално при поръчването на тези продукти стоеше дата 10.12.2018 г. На този етап нямам причини да съм недоволен от срока за доставка.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
И при мен най-накрая се промени на 29 ное 2018 - 1 дек 2018.
И с коя фирма ще дойдат пратките.
Ще ги видим. :)
И с коя фирма ще дойдат пратките.
Ще ги видим. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
При мен и двете поръчки са ги изпратили по Еконт. Първата пратка вече е вкъщи;)
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
[Quote]Първата пратка вече е вкъщи[/Quote]Е, честито тогава и да почерпиш :D .