Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
[Quote]Пратиха мейл с някои цени утре:
150 броя ТВ LG 55UJ620V[/Quote]
С малко програмистки умения взех 2 телевизора от този модел за новото жилище и след 15 секунди свършиха. (yes)
150 броя ТВ LG 55UJ620V[/Quote]
С малко програмистки умения взех 2 телевизора от този модел за новото жилище и след 15 секунди свършиха. (yes)
Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Инаше Nokia 3310 на 79.99 лв. И в 7 и 30 имаше 2 бройки все още. Друго не си харесах.
Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Тази година пропускам това, поради липса на финанси. Много ми се искаше да си взема този телевизор на LG с Xbox One S и рутер на Asus, ама хем няма пари, хем са и изчерпани. :D
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Като гледам цената на Dell U2412M е 350 лв, което е по-ниско от другите места, но пък от друга страна става дума за доста стар модел.
Пералня за мама. https://m.emag.bg/peralnja-slim-indesit-6-kg-1200-ob-min-klas-a-bjala-iwsne-61253-c/pd/D0DV4BBBM/
За мен - нищо. :(
За мен - нищо. :(
Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
[Quote]Пералня за мама.[/Quote]Успя ли да се вредиш за пералнята? Тия г@дове веднага написаха "Изчерпана наличност".
Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Да. Малко се забавих, понеже я питах дали я одобрява. Трябваше да е изненада, но карай. :)
Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Оказа се, че има нелоши промоции в една аптека - хапчета при преяждане от 5 лв на 2.50(изтичащ срок), мултивитамини от 5 на 3. Че и по-скъпи неща от 25 на 20(при средна цена на същото 27 по други аптеки)...
Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
За жената кухненски робот, а за детето нов телевизор и двете от емаг. Аз мислех да си купувам часовник ама се отказах (не ми се харчат повече пари).
PS4 1TB, екстра джойстик, Madden 18 и Minecraft
Iphone 15 Pro Max