Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
И аз поръчах едно SSD на 9 декември и статуса все още е "Регистрирана поръчка". То скоро май ще стане така, че поръчки от алиекспрес да идват по-бързо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Аз пък си поръчах хладилник който беше само 300лв на 23-и и на 13-и декември дойде. Така че съм доволен :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Аз в началото на седмицата поръчах една прахосмукачка, която е намалена в Емаг, пишеше очаквана дата на доставка сряда-петък. Днес все още е в статус "регистрирана поръчка". Междувременно Техномаркет са пуснали на промоция по-добър модел за малко повече пари. Мислех да откажа поръчката от Емаг и да отида до Техномаркет да си я взема направо на място, но се оказа, че вече имам издадена фактура и гаранция и не мога да я откажа. И така хем е поръчана, хем никаква я няма, хем не мога и друга да си взема, а ми трябва, че старата сдаде багажа. Освен за компенсация да дойде някой румънец да ми изчисти у нас докато вземат да я пратят :D
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Няма значение какво ти е издадено, винаги можеш да я откажеш. Или да я върнеш на другия ден след доставката. Така, че можеш да си вземеш тази от Техното. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Като каза румънец се сетих: малко след черния петък поръчах машинка за подстригване на Remington и ръководството й няма превод на български. Има дори на румънски, гръцки, арабски, но на български и иврит няма. Това не е ли незаконосъобразно?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Няма го бутона за отказване на поръчката, та изобщо да не я пращат. А не ми се разправя после с куриера и с тях защо съм я върнал и т.н.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
https://www.promocia.com/apple_phones/Apple_iPhone_X_4G_64GB_space_gray
Някой пазарил ли е от този сайт ? с - 250лв в от технотата тази цена
Някой пазарил ли е от този сайт ? с - 250лв в от технотата тази цена
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Винаги можеш да откажеш покупката в 14 дневен срок. Това е европейски регламент. Няма значение, че има издадена фактура.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Пристигна миналата година фурна за вграждане от Емаг. На другия ден им писах, че искам да я върна тъй като беше счупена. Писаха ми само да е или както са я пратили, или добре опакована. На следващия ден дойде куриера и я прибра. Никакви проблеми освен, че ми върнаха парите след 10-15 дена тъй като я бях платил с карта. Ама това е нищо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
От друг сайт поръчах нещо и пише, че имам право да върна стоката само неразпечатана. Това е лъжа, нали?