Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Re: Утре е Black Friday! Какво мислите да пазарите?
Да съживя една умряла тема, ама нали пак дойде черния петък(не точно, но един от многото "черни петъци" в България). Та харесахте ли си нещо и сдобихте ли се с нещо ново в сезона на намаленията?
Резервни ножчета Gillette proshield 4 броя за 23 лв. в eMAG. Иначе нормалната цена на едно е 10 лв.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Тази година си купих парфюм, който съм ползвал преди години: Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme EDT 125ml.
Всъщност е комплект, има и афтършейв и душ гел за 56£ намален от 64£. Не съм сигурен дали е изгодно, някой неща ги увеличават, после правят черен петък с тях, но така или иначе щях да го купувам.
Всъщност е комплект, има и афтършейв и душ гел за 56£ намален от 64£. Не съм сигурен дали е изгодно, някой неща ги увеличават, после правят черен петък с тях, но така или иначе щях да го купувам.
А днес сутринта си поръчах от Емаг два саундбара, един доста висок клас и един сравнително евтин.... и сега съм в голяма дилема кой да задържа и кой да откажа.
Но се чудя всъщност дали да откажа единия още сега или пък да взема да ги пробвам като пристигнат и чак тогава да опитам да върна единия. Пробвали ли сте да върнете разопакована стока и правят ли се на интересни?
Но се чудя всъщност дали да откажа единия още сега или пък да взема да ги пробвам като пристигнат и чак тогава да опитам да върна единия. Пробвали ли сте да върнете разопакована стока и правят ли се на интересни?
Понеже следя цените на Iphone 13 mini за дъщеря ми,отново видяж БГ простотията за измисления черен петък.Стандартната цена е 1599.Появиха се промоций на много модели телефони,но нито един Iphone.Отделно в сайта на Технополис изчезнаха всички 13-ки и вероятно ще се появят отново в понеделник…
Иначе вероятно има добри оферти,но състезания кой ще е пръв и забавени доставки не ме кефят.
Иначе вероятно има добри оферти,но състезания кой ще е пръв и забавени доставки не ме кефят.
Аз поръчах един Samsung galaxy a52s от Технополис. Намален от 800лв. на 555лв. За тази цена това което предлага мисля, че си заслужава - качествен 120 херцов амолед дисплей, читав 5g процесор, оптична стабилизация на основния сензор, стерео говорители, ip67 сертификат и не на последно място софтуерна актуализация до следващите 3 версии на андроид .
Доколкото проучих това е най-доброто в средния клас. Всичко е на ниво -хардуер, софтуер, камера, зареждане, издържане на батерията. При всички други има компромис- Xiaomi/Poco - тежка операционна система и кошмарен софтуерен заместник на сензора за приближение,Milko79 написа: ↑20 ное 2021, 09:59Аз поръчах един Samsung galaxy a52s от Технополис. Намален от 800лв. на 555лв. За тази цена това което предлага мисля, че си заслужава - качествен 120 херцов амолед дисплей, читав 5g процесор, оптична стабилизация на основния сензор, стерео говорители, ip67 сертификат и не на последно място софтуерна актуализация до следващите 3 версии на андроид .
Oppo/Oneplus/Realme - посредствени камери освен при най-скъпите модели, бъгави ъпдейти.
Nokia -винаги по-слаб чип от другите за същите пари
и.т.н.
What?!!?! Това си е оферта отвсякъде!
Иначе аз само един парфюм поръчах от eMAG, но цената буквално е 40-50% по-ниска от всички други сайтове и съм на тръни какво ще получа, ако получа нещо. Чакам Amazon, но от там евентуално ще купя техника, заради ниската цена, която не ми трябва.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Подарих на близък един Поко Х3 Про. За сега е доволен. Гледам, че и в арената хвалят. За непретенциозен потребител, на тази цена е екстра:tzincbg написа: ↑20 ное 2021, 12:57Доколкото проучих това е най-доброто в средния клас. Всичко е на ниво -хардуер, софтуер, камера, зареждане, издържане на батерията. При всички други има компромис- Xiaomi/Poco - тежка операционна система и кошмарен софтуерен заместник на сензора за приближение,Milko79 написа: ↑20 ное 2021, 09:59Аз поръчах един Samsung galaxy a52s от Технополис. Намален от 800лв. на 555лв. За тази цена това което предлага мисля, че си заслужава - качествен 120 херцов амолед дисплей, читав 5g процесор, оптична стабилизация на основния сензор, стерео говорители, ip67 сертификат и не на последно място софтуерна актуализация до следващите 3 версии на андроид .
Oppo/Oneplus/Realme - посредствени камери освен при най-скъпите модели, бъгави ъпдейти.
Nokia -винаги по-слаб чип от другите за същите пари
и.т.н.
Excellent battery life, fast charging.
Balanced stereo speakers, good loudness.
Top notch performance, outstanding stability.
Dependable cameras day and night, okay selfies.
Good 4K clips, EIS works, too.