В очакване на iPhone 3G

konzolev
Регистриран: 27 май 2007, 18:45

Re: 3G iPhone

Мнение от konzolev » 20 юни 2008, 02:57

Аз не мога да бъда умерен и обективен когато пиша за IPHONE. Играх си с телефона 3 дена от чисто познавателен характер. Първите 30 минути всеки се запленява от лъскавата играчка до момента, в който лъсне истината а тя е :
-Нефункционален bluetooth, след като е музикален телефон тоест айпод и телефон в един корпус, е недопустимо да не сработва със стерео слушалки , да ги засича в ефира и да не може да командва AD2P .
-Един на брой моно говорител, гъгнящ безобразно, и това на музикален телефон ?
- Нестандартен жак 3.5 на музикален телефон, аз преходници имам и на belkin и от китайските, имам и специални за целта слушалки на шуър и клипс дето влизат и без преходника, но защо да е така ?
-Камерата е недоразумение за такъв вид играчка
-Батерията окапва за 5 часа едновременно слушане на музика и браузване в нета.
Никой сериозен бизнесмен няма да си вземе тая играчка и да разчита да работи с нея , по 2 пъти на ден да търси къде да зарежда батерия за да не пропусне обаждане ......
а може и да го пропусне , и да не чуе кога звъни единствения гъгнежен говорител в телефона. Очаквах новия модел 2.0 3Г да ги преодолее тези неща но никаква разлика или развитие . Ако изкарат новия модел PSP с тъчскрийн клавиатура не знам каква ще е причината някой да притежава IGNUSFON

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 20 юни 2008, 16:05

В такъв случай може би ще е по-добре да се ориентираш към Samsung i900 или Nokia 5800(с тъчскрийна, ще излезе след няколко месеца).

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 20 юни 2008, 16:58

Да, обаче тези неща всички ги знаем. Не си оригинален.
На мен пък точно в първият половин час от трите месеца, в които съм с iPhone, тези малки проблеми ми правеха впечатление. Изобщо не усещам липсата им.

Отговори