Вайбър огромен проблем
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вайбър огромен проблем
При мен това се случи преди около месец. При опит да го инсталирам, автоматично посочваше кода на САЩ, вместо този на България. След като въведох кода на страната и номера ръчно,не получавах нито код за активация, нито позвъняване. Всички опити бяха неуспешни (вкючително и опити да инсталирам по стара версия от тук http://en.uptodown.com/). Успях да го инсталирам след 2-3 дни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вайбър огромен проблем
Никога не съм имал проблеми. От години съм махнал опцията да се вижда кога съм прочел съобщението. За съжаление нотификацията "доставено" вече не може да се маха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вайбър огромен проблем
Определено го развалиха вайбъра, но на мен си ми харесва. Не разбирам защо трябва да го махаме и т.н както някои съветват. Ама WhatsApp трябвало да се ползва и не знам какво. Viber не е лошо приложение и все пак се ползва от над 500 млн т.е население колкото цяла Европа, което не е малко.
---
Относно проблема с това кой е на линия и т.н снощи около 00.00 часа започнаха проблемите, явно има връзка, че всеки пуска съобщения и се претоварва.
А при мен дори Фейсбука отказа тотално за 20-на минути. Един профил го отваряше с минути и едвам зареждаше.
Но проблема може да не е бил от ФБ, а от мобилния ми нет, защото бях на 4G , а всички знаем клетките покрай нова година как изпушват.
---
Относно проблема с това кой е на линия и т.н снощи около 00.00 часа започнаха проблемите, явно има връзка, че всеки пуска съобщения и се претоварва.
А при мен дори Фейсбука отказа тотално за 20-на минути. Един профил го отваряше с минути и едвам зареждаше.
Но проблема може да не е бил от ФБ, а от мобилния ми нет, защото бях на 4G , а всички знаем клетките покрай нова година как изпушват.
-
- Регистриран: 09 сеп 2017, 10:44
Re: Вайбър огромен проблем
Оправи се преди 2 часа, изглежда наистина е бил претоварен. Но наистина ще се ориентирам към WhatsАpp. Чувала съм много добри отзиви за това приложение. Благодаря на всички, че споделихте мнение и донякъде помогнахте да не хвърля телефона през терасата :)
Re: Re: Вайбър огромен проблем
А на мен още не ми изпраща активационен код.
P.S. Писах на Вайбър за проблема и след 5 мин ми пратиха код,бърза реакция,браво!
P.S. Писах на Вайбър за проблема и след 5 мин ми пратиха код,бърза реакция,браво!
Re: Re: Вайбър огромен проблем
Telegram е по добро, но малко хора го ползват. ;)
Re: Вайбър огромен проблем
При мен вчера директно ми искаше код, все едно тепърва съм го изтеглил. Всичкото история изчезна, ама да сме живи и здрави :D :D
Re: Re: Re: Вайбър огромен проблем
[Quote]Telegram е по добро, но малко хора го ползват.[/Quote]
Така е Вито. А [B]WhatsApp[/B] е още по-добър, ползва се от над 1 милиард потребители по цял свят, ама пустите му мои приятели, роднини, братовчедки - всички са на Вайбър и аз няма накъде да шавам, заради тях на Вайбър съм и аз :).
Така е Вито. А [B]WhatsApp[/B] е още по-добър, ползва се от над 1 милиард потребители по цял свят, ама пустите му мои приятели, роднини, братовчедки - всички са на Вайбър и аз няма накъде да шавам, заради тях на Вайбър съм и аз :).
Re: Re: Re: Re: Вайбър огромен проблем
Аз избрах Телеграм. Много добро приложение за чат и се надявам все повече хора, да започнат да го ползват. Идеята ми е приятели и клиенти да се прехвърлят на него, за да разкарам смотания Вайбър.
Добре, че една не малка част са с айфони, че да ползваме аймеседж. Уатсап няма да ползвам, защото не ми дава да го инсталирам на айпада, ако не го инсталирам първо на айфона. Тогава с верификация потвърждавам, че го имам и мога да го ползвам на таблета. Обаче, както казваш и ти - всички са на вайбър за съжаление и за сега няма мърдане.
Добре, че една не малка част са с айфони, че да ползваме аймеседж. Уатсап няма да ползвам, защото не ми дава да го инсталирам на айпада, ако не го инсталирам първо на айфона. Тогава с верификация потвърждавам, че го имам и мога да го ползвам на таблета. Обаче, както казваш и ти - всички са на вайбър за съжаление и за сега няма мърдане.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Вайбър огромен проблем
Също не лоша алтернатива е BBM (blackberry messenger) Беше много добър на тяхната ОС и сега има и апликация за Андроид. Ползвам го и е страхотен, качеството е отлично.