Въпрос эа D500
Re: Въпрос эа D500
Samsung i JAVA sa nesavmestimi ponqtiq ;)
Ako iskash da igraesh igri po-dobre si smeni telefona s druga marka.
Ako iskash da igraesh igri po-dobre si smeni telefona s druga marka.
Стига глупости, писна ми от такива идиоти като вас!
-
- Регистриран: 15 яну 2006, 00:50
Ti si lud we,az imam D500 i ve4e sym si ka4il sumati igri,pri tova mn dobri!!!
За теб и за NEF хайде обяснете тогава как става номера че ние нещо не знаем, защото досега никой не каза как става номера? Досега казахте че ставало - е добре де как става? Кажете научете ни, просветете ни в тайните на "Технологичния лидер".
Айде и ти чети бе, мама му стара! Сложих линк по-горе!
Mayko mila .........I znachi takav bil reda za kachvane na igri ili kakvito i da sa midleti v toq prochut D500....hahahaha.Ot 9 dola voda da vadish.
-
- Регистриран: 15 яну 2006, 00:50
Sq slu6aite fnimatelnu nema da povtaram :),zna4i vlizate v wap.mobile-shark.com,i ot am si svalqte igrite,az ot tam si svalih mn qki igri4ki,daje i block breaker deluxe na Gamelof :))),a za da razgledate igrite vlezte v mobile-shark.com i na tysa4kata piete D500 i 6e vi izlezat vsi4ki igi za modela :)),ai jivi i zdravi Samsun Sa N1!!!
най-тъпия тел!!!
Тоо d500 бахти дървото бахти чукана!!!
Да го навра на путката майна на педала който го е изсрал от дебелия си гъз.Никога няма да си го зема ама никога!Без симбиан,без не знам си кво за толкоз пари...яаааааааааа в устичката.
Да го навра на путката майна на педала който го е изсрал от дебелия си гъз.Никога няма да си го зема ама никога!Без симбиан,без не знам си кво за толкоз пари...яаааааааааа в устичката.
Миди и jpg файлове пък може и по обикновен начин - с кабел или ирда
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 00:48
D500-N1
A we pedal 4ue6 li se kfo govori6 we,Ti nikoga nqma da si go vzeme6 ne za6toto ti haresva,a za6toto nqma6 parite we lano smazano :)),telefona e super,am ti nali sigurno ima6 nekoq Nokia 3310,i nema6 pari da si go vzeme6 i za tfa taka govori6 we putio,D500 e mn dobyr telefon i nema spor,a za takiva typaci det nemat parite da si go vzemat da si ebat mogat samo da gi e qd!!!