Въпрос относно Ebay
Въпрос относно Ebay
Извинявам се, че пускам тук темата, но просто от 3 дена чакам отговор от форума на дата и явно ще си остана с чакането.
Та искам да попитам на какъв език трябва да са написани адресите в Ebay и PayPal? И ако е на български със какви букви латински или български? И кога се нулира това ограничени за изпращане на съобщения? Благодаря предварително.
Молба към админите: Не трийте темата веднага нека получа някой друг отговор. Благодаря и на вас предварително.
Та искам да попитам на какъв език трябва да са написани адресите в Ebay и PayPal? И ако е на български със какви букви латински или български? И кога се нулира това ограничени за изпращане на съобщения? Благодаря предварително.
Молба към админите: Не трийте темата веднага нека получа някой друг отговор. Благодаря и на вас предварително.
Re: Въпрос относно Ebay
Нищо не се разбира от въпроса ти. Какво значи "на какъв език трябва да са написани езиците"???
Да не би да има предвид обявите???
Извинявам се имах предвид адресите.
Адресите се изписват на латиница. Например "Vasil Levski blvd. " А какво ограничение имаш предвид.
значи в моя случай kv. Dame Gruev bl.** така нали?
Добре а за това ограничение за изпращане на съобщения кога ще се махне или поне кога ще се нулира?
Къде е това ограничение??? В eBay ли? Напиши по-подробно.
Ами да в Ebay. Вчера 06.06. съм задал около 5-7 въпроса на продавачите. И когато исках да пиша отново на продавач ми писа, че съм изчерпал лимита. Предполагам защото съм от скоро регистиран и имам нулев фийдбек. Но незнам пак просто аз така предполагам.