може ли някои да ми каже за програмка с която да си правя нещо като профилактика на согтуера на телефона или тази програмка за диагностика?
Мерси предварително!!
ВАЖНО..Специално за К750 но важи и за други
Re: ВАЖНО..Специално за К750 но важи и за други
Мерси много за полезната информация...10х Ironman
Ironman,tova ne e istina.Moq k750i si go vzeh ot germanos,kato imam priqtel koito raboti v magazina(srehto Princess hotela)i toi lichno pred men razopakova paketa i telefona si e s bg menu!
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
XA bravo na vas vie se osyznahte tova go pisah mnogo odavna v edna tema,4e s bg meniu i nov softuer,koito se ka4va v bg ima mnogo oplakvaniq ot nego,moq e zemen ot 4ujbina i proiblemi nqmam:}
Аз също не съм съгласен с Ironman.
SonyEricsson K800i също не фигурира още в българската секция на сайта на SonyEricsson,
но телефона си е от GloBul и на кутията му пише на кои езици има инсталирани в телефона и българският определено фигурира там.
SonyEricsson K800i също не фигурира още в българската секция на сайта на SonyEricsson,
но телефона си е от GloBul и на кутията му пише на кои езици има инсталирани в телефона и българският определено фигурира там.
ами да ти кажа, аз също имам този телефон и е купен пак от Германос. И там изрично ми казаха, че няма легален бг софтуеър. А сега на кой да вярвам?!
Все пак да уточня, че мен това дали телефона има бг меню или не, не ме касае - нямам претенции. Говоря принципно.
Все пак да уточня, че мен това дали телефона има бг меню или не, не ме касае - нямам претенции. Говоря принципно.