Вече има Jаva програмка за четене на .DOC и .XSL файлове !
Re: Вече има Jаva програмка за четене на .DOC и .XSL файлове !
@satman К550 ще ти отвори DOC , но само с това приложение което съм постнал в началото на темата , иначе без проблем си чете .txt
Щом ти е по-удобно с джойстика нека ти напиша колко цъкания трябва да направя с него за да си ъпдейтна софтуера през FOTA и после същото от клавиатурата :
1. джойстика надолу ( да влезе в менюто )
2. три премествания по иконките
3. джойстика надолу ( да влезе в Настройки )
4. три пъти местене по подменютата
5. едно щракане надолу ( да влезе в Услуга актуализ. )
6. още едно щракане надолу ( Търсене актуализ. )
Сега същото , но с клавиатурата :
1. Десен софтбутон ( Меню )
2. #
3. 4 от клавиатурата
4. 1 от клавиатурата
и вече търси ъпдейти .
С джойстика се налага да щракам 10 пъти , а с клавиатурата само 4 пъти - на тебе ти е по-удобно да щракаш 10 пъти , нали ?
На много добрите нокии 6233 ( 6234 , 6270 , 6280 , 6300 и т.н. ) иконките от менюто НЕ отговарят на цифра от клавиатурата .
Също и подменютата им са така "удобно" устроени .
За да изпратя един файл щракам само десен софтбутон ( Още ) и после натискам 3 ( през Bluetooth ) - при нокиата същото нещо става с много повече от 2 натискания на копче - ти си знаеш колко пъти трябва да щракнеш Опции за да стигнеш до подменю Изпрати и после чрез Bluetooh ....
Щом ти е по-удобно с джойстика нека ти напиша колко цъкания трябва да направя с него за да си ъпдейтна софтуера през FOTA и после същото от клавиатурата :
1. джойстика надолу ( да влезе в менюто )
2. три премествания по иконките
3. джойстика надолу ( да влезе в Настройки )
4. три пъти местене по подменютата
5. едно щракане надолу ( да влезе в Услуга актуализ. )
6. още едно щракане надолу ( Търсене актуализ. )
Сега същото , но с клавиатурата :
1. Десен софтбутон ( Меню )
2. #
3. 4 от клавиатурата
4. 1 от клавиатурата
и вече търси ъпдейти .
С джойстика се налага да щракам 10 пъти , а с клавиатурата само 4 пъти - на тебе ти е по-удобно да щракаш 10 пъти , нали ?
На много добрите нокии 6233 ( 6234 , 6270 , 6280 , 6300 и т.н. ) иконките от менюто НЕ отговарят на цифра от клавиатурата .
Също и подменютата им са така "удобно" устроени .
За да изпратя един файл щракам само десен софтбутон ( Още ) и после натискам 3 ( през Bluetooth ) - при нокиата същото нещо става с много повече от 2 натискания на копче - ти си знаеш колко пъти трябва да щракнеш Опции за да стигнеш до подменю Изпрати и после чрез Bluetooh ....
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Интерсното е че ми отваря програмата,но неразчита фаила,незнам проблема може и да е в мен.
Въпреки,че съм фен на сони се спрях на нокията най-вече заради 3D звука и по-доброто видео и съответно модела е по стар и се намира нов на изгодна цена.
Наистина менюто на сонито е по интуитивно поне за мен понеже съм свикнал, но менюто ОТГОВАРЯ на цифра от клавиатурата поне при 6234
Въпреки,че съм фен на сони се спрях на нокията най-вече заради 3D звука и по-доброто видео и съответно модела е по стар и се намира нов на изгодна цена.
Наистина менюто на сонито е по интуитивно поне за мен понеже съм свикнал, но менюто ОТГОВАРЯ на цифра от клавиатурата поне при 6234
Добре , да допуснем , че си с по-нов софтуер е вече е възможно да ти отговаря иконка от менюто на цифра от клавиатурата .
Тогава в подменютата нещата как са ?
Или отново цъкаш с джойстика , защото ти е "по-удобно" ?
Тогава в подменютата нещата как са ?
Или отново цъкаш с джойстика , защото ти е "по-удобно" ?
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
И подменютата се отварят както при К700, самоче тук менютата са 4х3, но наистина е по-удобно с джойстика.
А 'още' което е отляво над джоистика при к700, при нокията е отляво и е 'отвори' новото е че може да ги сменяш и да си слагаш по избор, свиква се.
Малко разнообразие от сонито не вреди,не че не пазя класиката в жанра К700.
А 'още' което е отляво над джоистика при к700, при нокията е отляво и е 'отвори' новото е че може да ги сменяш и да си слагаш по избор, свиква се.
Малко разнообразие от сонито не вреди,не че не пазя класиката в жанра К700.
При мене работи перфектно :)
Ако си теглил програмата от seclub най-добре прочети мненията от форума там !
Ако си теглил програмата от seclub най-добре прочети мненията от форума там !
В голяма грешка си.Никакъв проблем да се разхождам из менюто с цифри с 6300.Но защо
да си местя пръста из клавиатурата като мога да натискам само прекрасния джойстик.Това е много по-удобно и по-бързо.А за интерфейса-просто няма сравнение,Нокията е класи над Сонито,и като
бързодействие,и като изгледи.Мога да местя иконите,мога да правя каквито искам папки където искам и да слагам в тях каквото искам.
Хайде премести картинка в папка,различна от
"Картинки" при Сонито.Единствено секцията за
настройки е отлична,но тя повтаря тази от смартфоните на Нокия.И пак минуси- в профила
не можеш да зададеш рингтон и др.Направо ми
втръсна това меню с едни и същи огромни икони.
да си местя пръста из клавиатурата като мога да натискам само прекрасния джойстик.Това е много по-удобно и по-бързо.А за интерфейса-просто няма сравнение,Нокията е класи над Сонито,и като
бързодействие,и като изгледи.Мога да местя иконите,мога да правя каквито искам папки където искам и да слагам в тях каквото искам.
Хайде премести картинка в папка,различна от
"Картинки" при Сонито.Единствено секцията за
настройки е отлична,но тя повтаря тази от смартфоните на Нокия.И пак минуси- в профила
не можеш да зададеш рингтон и др.Направо ми
втръсна това меню с едни и същи огромни икони.
-
- Регистриран: 03 май 2007, 21:24
ka4ih si rogramata na gsm- Nokia 5300 ka4ih i edin .doc fail v pameta na telfona i su6tiq v kartata i neto edin ot dvata neotvarq?...kato sum v prilojenieto i iskam da vleza v C:/ ili E:/ mi pi6e-Cant't load document 6to taka be ??? pls help
@satman прекаляваш , много се увлече от тази нокиа ..
Много добре си е подредено менюто на сонито :
снимки , анимация и т.н. > папка Картини
видео > папка Видео
други файлове , които дори и не разпознава > папка Други
мелодии , мр3-ки и т.н. > папка Звуци
теми > папка Теми
web страници в > папка Web страници
Всичко си отива по подразбиране и не виждам какъв смисъл има да местиш картина в звуци или мелодия в теми ...
Това е пълна бъркотия - всичко да пристига на едно място , че после ти да ги местиш където трябва - все едно вършиш работата на телефона , вместо той да ти я върши ( в случая сонито си я върши само , а не "ръчно" ) .
Менюто си е стандартно , ако искаш да си сменяш и иконките да беше купил на сина си някой модел след W810 , W850 , W880 и т.н.
Много добре си е подредено менюто на сонито :
снимки , анимация и т.н. > папка Картини
видео > папка Видео
други файлове , които дори и не разпознава > папка Други
мелодии , мр3-ки и т.н. > папка Звуци
теми > папка Теми
web страници в > папка Web страници
Всичко си отива по подразбиране и не виждам какъв смисъл има да местиш картина в звуци или мелодия в теми ...
Това е пълна бъркотия - всичко да пристига на едно място , че после ти да ги местиш където трябва - все едно вършиш работата на телефона , вместо той да ти я върши ( в случая сонито си я върши само , а не "ръчно" ) .
Менюто си е стандартно , ако искаш да си сменяш и иконките да беше купил на сина си някой модел след W810 , W850 , W880 и т.н.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Виж сега,има една подробност-аз имам в момента 6300 и К550 и сравнявам.Ти имаш само К800.
При всички марки файла отива в съответната категория папка.Мисля,че е ясно защо е нужно някоя картинка да е на друго място.А тези модели от W-серията сменят иконите само чрез
преинсталираните си теми.Пак го има ограничението.Ами това го може и един Samsung с оригиналните си палитри.Аз не казвам на бялото черно-Sony имат по-добри камерафони.
Но в интерфейса Нокия са сериозно напред.Не забравяй,че съм ползвал и К750,Т610.
При всички марки файла отива в съответната категория папка.Мисля,че е ясно защо е нужно някоя картинка да е на друго място.А тези модели от W-серията сменят иконите само чрез
преинсталираните си теми.Пак го има ограничението.Ами това го може и един Samsung с оригиналните си палитри.Аз не казвам на бялото черно-Sony имат по-добри камерафони.
Но в интерфейса Нокия са сериозно напред.Не забравяй,че съм ползвал и К750,Т610.
Вчера си взех Нокия 6300 и си сложих тази програма за разглеждане на Вордовски документи, НО имам проблем, нз каде трябва да запи6а Документа 4е да ми се появи в листа с документите за разглеждане в програмата. ПЛС ХЕЛП.
АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ОПИШЕ СТЪПКИТЕ ЗА СЛАГАНЕ НА ПРОГРАМАТА И ДОКУМЕНТА
АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ОПИШЕ СТЪПКИТЕ ЗА СЛАГАНЕ НА ПРОГРАМАТА И ДОКУМЕНТА