Везплатните разговори на Вивател
Везплатните разговори на Вивател
Интересно ми е какво е положението с безплатните разговори днес (за предлатената услуга). Хайде някой да се похвали има ли проблем с обхвата, в смисъл да не може да се закачи. Защото знаете какво стана с подобната оферта на Мтел преди година ли беше.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Везплатните разговори на Вивател
Няма проблеми, освен ако не броим, че ми запари батерията от разговори и малко ми е неудобно да стоя до контакта заради зарядното ;)
много добре, винаги се свързвах
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Govorih 10 min, ama nqma s koi :(
Добре е само дето изхвърля на 40мин. и пак трева да са набира.
Иначе се набира от раз.
Иначе се набира от раз.
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Мисля,че е редно всички нахалитети дето псуваха Вивател да се извинят и да похвалят компанията!
Vie pak ste se uljali veche. neshto na avanta i dai da go izpolzvame do krai ....max. 5-10 min. razgovor..tova e...ne e zdravoslovno poveche razgovori tova e predavatel, mamka mu!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Никакви проблеми с vivatel на 9.07
Говорихме цялото семейство 41 минути до сестра ми в София - нямаше никакви проблеми. Привечер пък видях, че някакъв непознат ме е търсил по една обява от номер на Вива, аз го набрах и се разбрахме за около 2-3 минути. Всичко това не ми струваше абсолютно нищо :)
А връзката си беше налице, говорих и с 2-ма познати на Глобул, пак без проблеми (е, за този дето аз го набрах си платих, естествено.)
Сега малко паралел с битието на другите оператори:
В събота настройвах MMS/WAP на един апарат на Глобул. По стар византийски обичай (позабравен от безоблачните услуги на vivatel) WAP тръгна на 4-ия опит, като всичките 4 бяха надлежно таксувани, естествено. MMS пък поради това че бях забравил, че трябва изрично да се активира за b-connect - не проработи след настройването, но пък отново бях чинно таксуван 90 ст. Нищо ново под слънцето, но не губете надежда - "най-доброто предстои"...
А връзката си беше налице, говорих и с 2-ма познати на Глобул, пак без проблеми (е, за този дето аз го набрах си платих, естествено.)
Сега малко паралел с битието на другите оператори:
В събота настройвах MMS/WAP на един апарат на Глобул. По стар византийски обичай (позабравен от безоблачните услуги на vivatel) WAP тръгна на 4-ия опит, като всичките 4 бяха надлежно таксувани, естествено. MMS пък поради това че бях забравил, че трябва изрично да се активира за b-connect - не проработи след настройването, но пък отново бях чинно таксуван 90 ст. Нищо ново под слънцето, но не губете надежда - "най-доброто предстои"...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Аз говорих 41 минути и не ме изхвърли.
Re: Никакви проблеми с vivatel на 9.07
Връзката беше перфектна, и мога да кажа, че говорих поне 1 час (не на веднъж разбира се)