Vivatel подобвява покритието си!
-
- Регистриран: 10 мар 2006, 19:28
Vivatel подобвява покритието си!
Браво на Vivatel. Преди три седмици в селото ми мрежата им нямаше обхват, а сега има и то с доста добър сигнал. Супер. Някой друг забелязал ли е подобно нещо?
Re: Vivatel подобвява покритието си!
Само мога да кажа,че в жк.Борово ,гр.София в блока не мога да говоря,трябва да изляза на терасата.А на курорт Камчия,Варненско няма грам обхват.На абсурдни и безлюдни места обаче лови мрежа.Интересното е,че на Камчия и Мобиком не ловеше никога,а сега и Вивател.С другите е наред.
Според мене до края на годината на много нови места ще има покритие Вивател.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 23 мар 2006, 19:57
и при нас в Плевен на Сторгозия нямаше добро покритие, дори се губеше, а вече е стабилно и пълно и не се губи като разхождаш вкъщи ;)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
От 10-на дни като сляза в мазето (в Русе) не ми се губи обхвата, държи на 2-3 деления от 5. Преди още като слизах и се губеше.
Преди 3 седмици пък пътувах по Е79 - от София, до Дупница и Рилския манастир има EDGE покритие, за разлика от М-Тел :)
Но примерно край Обнова все още нямаше обхват, което много ме учудва.
Преди 3 седмици пък пътувах по Е79 - от София, до Дупница и Рилския манастир има EDGE покритие, за разлика от М-Тел :)
Но примерно край Обнова все още нямаше обхват, което много ме учудва.
Искам да кажа няколко думи на хората който са чули - недочули за покритието на Вивател.
Покритието на Вивател е доста - добро!
Аз съм от Русе но редовно пътувам из страната и на всякаде имам обхват.Дори на места кадето М-тел и Глобул нямат , аз имам!
Преди 2 седмици пътувах до Габрово.Ами нямах проблеми с обхвата.Дори като се разхождах из планината имах пълен обхват и в села който небях ги чувал...
Viva - Vivatel !
Покритието на Вивател е доста - добро!
Аз съм от Русе но редовно пътувам из страната и на всякаде имам обхват.Дори на места кадето М-тел и Глобул нямат , аз имам!
Преди 2 седмици пътувах до Габрово.Ами нямах проблеми с обхвата.Дори като се разхождах из планината имах пълен обхват и в села който небях ги чувал...
Viva - Vivatel !
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
Ami sega 6te vi kaja zna4i predi 2 sedmici pytuvah za sf i imah gsm Nokia 6600,mina prez boi4inovci i tam naqma6e gram obhvat...sled 1 sedmica smenih gsma si,i pak minavah rez boi4inovci i ve4e imah obhvat ne 4ak pylen no be6e,ima nqkakvo zna4enie i ot gsmite,no mislq 4e kakto kaza 1voto mom4e,ia ne6to stranno,izvednyj,v obhvata deto stana;']