Вивател работи за нова година без проблем както и БТК
Re: Вивател работи за нова година без проблем както и БТК
s natovarvane ot nqma i milion abonati ostava6e i da ne ba4kat..... m-tel leko se osraha v pyrvite minuti na ng ... nemoje6e da se osy6testvi razgovor no kam 1, 1.30 se opravi
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Ami, az ne pomnya kato ima6e samo BTC da sa se osirali, vapreki 4e byaha edinstveniya operator predi 10 godini. Mentel, kato si znayat abonatite i pikovoto potreblenie da investirat malko i da si poopravyat mrezhata.
Вивата доказаха че може да се разчита на тях
дадоха най много вреем за разговори в мрежата си
излиза ти за жълти стотинки с тях
минавайте на Вивата да го духат Глобул и ментел с тяхните вина и коли които дават
а не дават безплатни минути както вивата
дадоха най много вреем за разговори в мрежата си
излиза ти за жълти стотинки с тях
минавайте на Вивата да го духат Глобул и ментел с тяхните вина и коли които дават
а не дават безплатни минути както вивата
6te gi vidim vivatel kato dostignat abonatite na m-tel kak 6te e mrejata i togava 6e govorime... spored mene si4kite ni bie6tise v gyrdite operatori sa gola voda... nemogatda ponesat trafika ama ina4e si znaqt da nadsuvat cenite kato za neznam kade..
pp:awe 6to li se imam 4ustvoto 4e si pi6a s 1 i sy6t 4ovek i tva e foruma na 1 li4nost s mn nikove :D
pp:awe 6to li se imam 4ustvoto 4e si pi6a s 1 i sy6t 4ovek i tva e foruma na 1 li4nost s mn nikove :D
I az bqh na Vivatel
i si govorih na korem4e
samo Viva
i si govorih na korem4e
samo Viva
-
- Регистриран: 18 окт 2006, 01:03
Аз също съм на вивата и съм адски доволен от тях,но имах проблеми с тях мн малко след 00:00 снощи даже 2 пъти не успях да се убадя,заради някви проблеми.Иначе оператора си е да бест.