отново имам на сметката си точно 20лв.!!!
дерзайте!
вивател току що ми върна парите!!!
Re: вивател току що ми върна парите!!!
Браво!!!Най-после едни които си изпълниха обещанията на 100%!!!А,и ако е вярно и това което чух,че и хората без абонамент ползват WAP през GPRSпросто нямам думи.
wiarno e :)
На мен пък ми хареса, че връщането на парите стана без уведомяващи SMS-и и други излишни удари по гърдите. Е, може по-късно през деня да пратят по някой. Но ако го направят тихомълком, впечатлението ми ще е по-добро - мразя разни да си правят реклама на мой гръб. МТел прати на баща ми 8.90 и проглуши света от съобщения и самоизтъкване.
мтел ми пуснаха бонус 8 и нещо без смс,а вива 20 лева и получих смс,но нямам мищо против.дай-боже по-често такива смс-и
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
И аз получих SMS, че кредита ми е възстановен Вчера Sage каза много правилно "Защо просто не изчакаме до утре ?" Браво на Vivatel Надявам се инсинуациите и клеветите да престанат да се пишат в този фору, защото много лъжи се изговориха относно старта и промоцията на Vivatel
и аз така,само дето пускаха клевети разни мекерета,най-после и ние да видим нещо наистина свястно от мобилен оператор!!!
вивател върна парите!!!
zarediha smetkite oshte prez pyrvite 4asove nA noshta
POZDRAVLENIQ
otdavna operator ne e pravil takova neshto za klientite si
a osven tova ZABELEJETE VYRNAHA I PARITE OT MEJDUNARODNI RAZGOVORI, SMSi ZA BYLGARSKATA KOLEDA, GPRS (ESTESTVENO 4E MOJE DA SE POLZVA S PREDPLATENA KARTA)
ABSOLIUTNO VSI4KO KAKTO BQHA OBESHTALI
vryshtat i parite ot nedostaveni SMSi - ne samo do dnes a izobshto...
A VSI4KI KOITO BYLVAHA LYJI I INSINOACII MOGAT DA SI BRYKNAT OTZAD...
kakto se vika DA NI E 4ESTIT 3tiq operator
dano da prodyljava v syshtiq duh
pyk ako e taka az sym siguren 4e do 2 godini shte izprevari po realni klienti (ne glupostite koito se obqvqvat) drugite 2 lyjlivi moshenici...
VIVA vivatel :) :) :)
POZDRAVLENIQ
otdavna operator ne e pravil takova neshto za klientite si
a osven tova ZABELEJETE VYRNAHA I PARITE OT MEJDUNARODNI RAZGOVORI, SMSi ZA BYLGARSKATA KOLEDA, GPRS (ESTESTVENO 4E MOJE DA SE POLZVA S PREDPLATENA KARTA)
ABSOLIUTNO VSI4KO KAKTO BQHA OBESHTALI
vryshtat i parite ot nedostaveni SMSi - ne samo do dnes a izobshto...
A VSI4KI KOITO BYLVAHA LYJI I INSINOACII MOGAT DA SI BRYKNAT OTZAD...
kakto se vika DA NI E 4ESTIT 3tiq operator
dano da prodyljava v syshtiq duh
pyk ako e taka az sym siguren 4e do 2 godini shte izprevari po realni klienti (ne glupostite koito se obqvqvat) drugite 2 lyjlivi moshenici...
VIVA vivatel :) :) :)
Re: вивател върна парите!!!
И на мен на всички карти са ми върнали парите - 70лв чисто :)
ЕВАЛА
ЕВАЛА