ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК -ПАЗЕТЕ СЕ !!!
Re: ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК -ПАЗЕТЕ СЕ !!!
aide dano go nameri6
lo6ite hora trqbva da se nakazvat
lo6ite hora trqbva da se nakazvat
Da trqbva da se nakazvat!Toq skapanqk za koito govorite v4era mi predloji barter!Moq Benq-Siemens EL71 perfekten,Full Pack za perfektna N80,ama trqbvalo da mu doplatq 50lv!Da gi pratim po po6tata(nesum zapoznat s tozi vid barter),no mi se stori malkoooo.....malkoto dopla6tane:)Az mu vikam ''Ami ako mi izprati6 karti4ka vmesto telefon'',a toi''e i az nesum sigoren 4e ti 6te mi izprati6 telefona i parite a ne nqkakuv vestnik,ta pravime li bartera?''Ta iskam da kaja,ako go namerite daite mi go zamalko plsss,ama samo za 5min,da go porazkrasq i vi go vru6tam:))Aman ot mo6ennici okupiraha vsi4ko:(
БРАВО ЗА СМЕЛОТО ТИ РЕШЕНИЕ ДА ПИШЕШ ЗА ТОЗИ БОКЛУК,АКО ВСЕКИ Е КАТО ТЕБ,НЕЩАТА БИХА СТОЯЛИ ПО ДРУГ НАЧИН!!!
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
E izvinqvaite mnogo az 100 pyti sym kazval,4e da pravi6 baRTEri ili da kopuva6 gsmi s firma kato ekont ekspres i taka natam nee normalno.Kak moje da pravi nqkoi barter bez da e vidql i izprobval gsma.... e va6a si e vinata syjelqvam.Izmamnici ima navsqkyde.
-
- Регистриран: 11 май 2006, 14:46
Evala pi4! ei taka se pravi! Evala!
mejdodrugoto toq prodava6a ili razmenq6e mnogo qko telefoni, daje edin put i az se pozamslih za edin takuv.
Za takiva kato toq drislio ili smurt ili qko pravosudie- ne nqkvi mijavi 2-3-5 ili 10 000 lv.
mejdodrugoto toq prodava6a ili razmenq6e mnogo qko telefoni, daje edin put i az se pozamslih za edin takuv.
Za takiva kato toq drislio ili smurt ili qko pravosudie- ne nqkvi mijavi 2-3-5 ili 10 000 lv.
-
- Регистриран: 29 дек 2005, 15:14
Boje kolko maka ima po toia sviat. Triabva da si kraino maloumen za da se navie6 na ne6to takova - barter po kurier, hahaha.
ЛУЦИАНО мерси,че каза,защото можеше някой след време от него да се прецака..мерси че ни информира за този.....нямам думи какви хора има по този свят..и как би му дошло на идея да ти прати празно шишенце от парфюм и то увито...по куриер....НЯМАМ ДУМИ...
ex kak se draznia ot podobni tipove
edno che svaliat renometo na tozi bix kazal super site no i karat chesnite hora da se nabutat
edno che svaliat renometo na tozi bix kazal super site no i karat chesnite hora da se nabutat
-
- Регистриран: 09 апр 2006, 19:12
S kurier moje da se zema samo s nalojen platej i kato predi da dade6 parite razgleda6 hubavo telefona az taka napravih i si4ko si e nared :)
Za IZMAMNIKA sum suglasen da se izdiri i da se naloji nqkakvo seriozno nakazanie.
No 4ak puk i na takova ne6to da se suglasi 4ovek, qvno trqbva da e pone okolo 12 godinki.
Zatova az kazvam:"NA TOZI SVQT IMA DVA VIDA BUDALI, EDNITE TRQBVA DA GI TURSI6 A DRUGITE SAMI SI IDVAT!!!"
Taka 4e uspeh na vsi4ki pazaruva6ti ot saitove i pomislete kakvi mogat da budat posledstviqta(no predi da pratite parite ili telefonite si po kurierite).
No 4ak puk i na takova ne6to da se suglasi 4ovek, qvno trqbva da e pone okolo 12 godinki.
Zatova az kazvam:"NA TOZI SVQT IMA DVA VIDA BUDALI, EDNITE TRQBVA DA GI TURSI6 A DRUGITE SAMI SI IDVAT!!!"
Taka 4e uspeh na vsi4ki pazaruva6ti ot saitove i pomislete kakvi mogat da budat posledstviqta(no predi da pratite parite ili telefonite si po kurierite).