ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК -ПАЗЕТЕ СЕ !!!
ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК -ПАЗЕТЕ СЕ !!!
Здравейте това ми е първи пост тук надявам се да не е последен
и Аз както много съфорумници тук влизам с една цел ,ако има нещо което е изгодно за мен ,да заменя или закупя стария си телефон с по нов.
Лошото е ,че има хора които търсят друго тук а именно да измамят някого ,както се опитаха да измамят мен .
Харесвах си аз един телефон NOKIA N80 ,човека пише ,че е готов да го замени друг модел –договаряме се аз да му дам NOKIA N70 + NOKIA 7610 ,като направим бартера през куриерска фирма –речено сторено на другия ден ми пише той SMS ,че е пратил телефона и чака аз да пратя моите.
Много неща ме накараха да се замисля дали човека не е измамник .
Преобърнах интернет и се оказа че същият човек ПРЕДЛАГА ПРЕДИМНО БАРТЕРИ на скъпи телефони без обявена цена ,и че са с найлончето на дисплея .
Регистрирал е много имена предимно в mobilebulgaria.com
ПОДВИЗАВА се с никове : Libranet ,rqpata ,atlantic, joy in the ass, selqnin
ИМЕЙЛИТЕ от които праща са : [email protected] ,[email protected]
ICQ НОМЕРАТА през които комуникира са: 364825353 , 460311898
почти навсякъде има даден ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА +306946666547 и 0886812420
Първия е в ГЪРЦИЯ ,като твърди че ТЕЛЕФОНИТЕ СА ВНЕСЕНИ от там.
СПРЯХ поръчката след като се усетих за какво иде реч.
На сутринта отидох до куриерската фирма да си взема ‘’телефона’’ и се оказа ,че вътре има в една бедно замотана хартиика с лейкопласт едно празно шишенце от евтин парфюм ,което и очаквах .
Благодарение на фирмата се надявам утре моите 2 телефона да се върнат отново при мен ,фирмата е ЕКОНТ които в случая подходиха доста професионално ./не правя реклама/
ИМА ОЩЕ ЕДИН ICQ Номер с който работи ,засега няма да го публикувам
Както и СТАТИЧЕН IP АДРЕС през който му работи ICQ менежера ,които знам ,
както и полицията и лесно може да се разбере кой е, кой му ‘’дава’’ интернета и на кой физичен адрес пристигат заявките.
С ТОВА ПИСМО ИСКАМ ДА ПРЕДПАЗЯ ХОРА КАТО МЕН НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ ДА РАБОТЯТ С ТОЗИ ИЗМАМНИК ДА ВНИМАВАТ МНОГО.
При евентуално съмнение от ваша страна бих могъл да дам IP адреса на ЦИГАНИНА
за проста проверка -даже се ‘’пинва’’ нормално от всяка точка на света.
и Аз както много съфорумници тук влизам с една цел ,ако има нещо което е изгодно за мен ,да заменя или закупя стария си телефон с по нов.
Лошото е ,че има хора които търсят друго тук а именно да измамят някого ,както се опитаха да измамят мен .
Харесвах си аз един телефон NOKIA N80 ,човека пише ,че е готов да го замени друг модел –договаряме се аз да му дам NOKIA N70 + NOKIA 7610 ,като направим бартера през куриерска фирма –речено сторено на другия ден ми пише той SMS ,че е пратил телефона и чака аз да пратя моите.
Много неща ме накараха да се замисля дали човека не е измамник .
Преобърнах интернет и се оказа че същият човек ПРЕДЛАГА ПРЕДИМНО БАРТЕРИ на скъпи телефони без обявена цена ,и че са с найлончето на дисплея .
Регистрирал е много имена предимно в mobilebulgaria.com
ПОДВИЗАВА се с никове : Libranet ,rqpata ,atlantic, joy in the ass, selqnin
ИМЕЙЛИТЕ от които праща са : [email protected] ,[email protected]
ICQ НОМЕРАТА през които комуникира са: 364825353 , 460311898
почти навсякъде има даден ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА +306946666547 и 0886812420
Първия е в ГЪРЦИЯ ,като твърди че ТЕЛЕФОНИТЕ СА ВНЕСЕНИ от там.
СПРЯХ поръчката след като се усетих за какво иде реч.
На сутринта отидох до куриерската фирма да си взема ‘’телефона’’ и се оказа ,че вътре има в една бедно замотана хартиика с лейкопласт едно празно шишенце от евтин парфюм ,което и очаквах .
Благодарение на фирмата се надявам утре моите 2 телефона да се върнат отново при мен ,фирмата е ЕКОНТ които в случая подходиха доста професионално ./не правя реклама/
ИМА ОЩЕ ЕДИН ICQ Номер с който работи ,засега няма да го публикувам
Както и СТАТИЧЕН IP АДРЕС през който му работи ICQ менежера ,които знам ,
както и полицията и лесно може да се разбере кой е, кой му ‘’дава’’ интернета и на кой физичен адрес пристигат заявките.
С ТОВА ПИСМО ИСКАМ ДА ПРЕДПАЗЯ ХОРА КАТО МЕН НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ ДА РАБОТЯТ С ТОЗИ ИЗМАМНИК ДА ВНИМАВАТ МНОГО.
При евентуално съмнение от ваша страна бих могъл да дам IP адреса на ЦИГАНИНА
за проста проверка -даже се ‘’пинва’’ нормално от всяка точка на света.
-
- Регистриран: 09 апр 2006, 19:12
Re: ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК -ПАЗЕТЕ СЕ !!!
Тоз и мене искаше да ме излаже да му пратя телефонаси и пари и тои да ми прати телефон и естествено данесам по глупав от него нему пратих кото трябва а му пратих една касета хаха а той ми прати някав стар алкател поне го продадох
-
- Регистриран: 06 юни 2006, 18:54
здрасти брат,
и аз така опатих .. от един от Велико Търново, тука видях , че имаше някви оплаквания за него, но..какво нищо няма да постигна и аз ако се оплаквам. Тука е пълно с измамници. Аз получих само "батерия и панел" от телефон. И платих сумата от 300лв,защото очаквах да видя 6680-ката дето също уж била "почти нова" и т.н. добре,че отворих пакета пред куриерите в еконт и аз задвижих нещата с полицията , забавиха ме 1 седмица,но всичко мина успешно. Добре,че се намесиха полицайте.
Пълно е с измамници най-вече в този сайт!
Дано всичко се оправи!
Това пък да ти прати празно шише от парфюм...тцтц нямам думи. Отчайвам се все повече и повече в какво се превръщаме ние хората!
Дано сичко си мине добре,утре да си вземеш телефоните и пиши тук какво е станало..успех!
и аз така опатих .. от един от Велико Търново, тука видях , че имаше някви оплаквания за него, но..какво нищо няма да постигна и аз ако се оплаквам. Тука е пълно с измамници. Аз получих само "батерия и панел" от телефон. И платих сумата от 300лв,защото очаквах да видя 6680-ката дето също уж била "почти нова" и т.н. добре,че отворих пакета пред куриерите в еконт и аз задвижих нещата с полицията , забавиха ме 1 седмица,но всичко мина успешно. Добре,че се намесиха полицайте.
Пълно е с измамници най-вече в този сайт!
Дано всичко се оправи!
Това пък да ти прати празно шише от парфюм...тцтц нямам думи. Отчайвам се все повече и повече в какво се превръщаме ние хората!
Дано сичко си мине добре,утре да си вземеш телефоните и пиши тук какво е станало..успех!
-
- Регистриран: 18 апр 2006, 20:34
Tova e bratq.Nie sme v Balgaria.Tuk moshennicite niknat kato gabi.No nai-loshoto e,che 99procenta ostavat beznakazani i si karat A osmicite
Е за това аз като търся телефони в борсата,пускам да търся само в моя град.Така мога да си чукна среща и да видя телефона.
Аз съм амбициран знам как да го открия ,като пусне обява даже и да не е в град Елхово-тогава аз пак ще бартерирам с него телефон -а пък лошото е че имам много приятели и тогава с човека ще си поприказваме ''надявам се''.
Не съм за 10 лв които пропилях заради него .но следващия път ще го чакам в офиса и ще стане хубаво.Може би някой ден...
Не съм за 10 лв които пропилях заради него .но следващия път ще го чакам в офиса и ще стане хубаво.Може би някой ден...
Може да съм много консервативен,
ама БЕЗ ДА ВИДЯ ТЕЛЕФОНА НЯМА ДА ДАМ И ЛЕВЧЕ
ама БЕЗ ДА ВИДЯ ТЕЛЕФОНА НЯМА ДА ДАМ И ЛЕВЧЕ
мерси за инфото...би ли ми казал как се проверява IP от някой компютър и как може от моя компютър да ровя в друг компютър(не си мислете че това е за да злоупотребявам,просто искам да знам)?
Колега, бъркаш форума:)
Как си представяш сяда някой и ти описва ТУК как се проверява IP и как се рови от твоя компютър на друг компютър ? :)
Имаш Google за тази работа, специализирани форуми, сайтове, ако щеш и HELP на Windows-а ти. Разгледай си го, виж там Remote Desktop за какво служи:)
Не става така - с два поста и вече си "научен" :)
Как си представяш сяда някой и ти описва ТУК как се проверява IP и как се рови от твоя компютър на друг компютър ? :)
Имаш Google за тази работа, специализирани форуми, сайтове, ако щеш и HELP на Windows-а ти. Разгледай си го, виж там Remote Desktop за какво служи:)
Не става така - с два поста и вече си "научен" :)
SUGLASEN SUM v toiz site v borsata e fra6, no ne si prav ne e samo v bulgaria taka, daje 4est prava na policiqta 4e sa se spravili i horata sa si vzeli parite
ina4e i na zapad e taka predi vreme v foruma se be6e poiavila tema pak za izmama kudeto te krata da plati6 s western union za golqmo koli4estvo telefoni,
ina4e i na zapad e taka predi vreme v foruma se be6e poiavila tema pak za izmama kudeto te krata da plati6 s western union za golqmo koli4estvo telefoni,