VODAFON LIVE - НАЙ-НОВАТА УСЛУГА НА МТЕЛ !!!ЯКООО:))
Re: VODAFON LIVE - НАЙ-НОВАТА УСЛУГА НА МТЕЛ !!!ЯКООО:))
Аз съм на Prima в Бургас, телефонът ми засича мрежата, но не може да я ползва. Има логика в това - доскоро и GPRS-а нали не можеше да се ползва.
Бъркаш понятията :)
Зависи дали телефона ти може да работи в 3G мрежата. Няма значение ( за Vodafone Live ) каква карта ( Прима или на договор ) има в апарата :)
Зависи дали телефона ти може да работи в 3G мрежата. Няма значение ( за Vodafone Live ) каква карта ( Прима или на договор ) има в апарата :)
Изразих се неправилно, телефонът ми поддържа 3G, но картата ми (Prima) май не може да използва мрежата=>май няма да мога да гледам ТВ=>май ще минавам на абонамент.
Ако телефона ти е 3G ще може да гледаш online tv без значени, че си с Прима.
от Мтел казват че може и с Прима да се гледа телевизия всиако зависи дали имаш мрежа 3G и телефон 3G
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Дано е така. Ще видим.
Мтел доста напред отиват с тази услуга,чак ми е трудно да го призная,понеже и аз като повечето им абонати не съм им голям фен,но си е така:)
Възрастта няма никакво значение. Не е нужно да подписваш допълнителен договор. Абонамента за пакет " Vodafone Live " е месечен и се подновява автоматично ако не се откажеш предварително.
Похвално е също, че пускат услугата на толкова разумна цена, даже неразумно (за тях) ниска:), но така пък ще се навият повече хора.
С Прима не можеш да използваш видео телефония, но Vodafone Live ( real time tv ) ще можеш :)