Да весело беше,но общо взето нищо не казаха което да не знаем тук.
Сега се обадих на оператор и каза,че от утре сутринта ще може да се активира.За 3.90 което ще е основната цена ще могат да се гледат Chili TV,Fashion TV и BigBrother3 ще могат да се ползват 3 чат канала - от другите неща вече забравих май новини,време и тн неща дето могат да се гледат на обикновените wap сайтове.Каза,че само на 3G телефони ще може да си направи човек към тази цена М-Блог.
VODAFON LIVE - НАЙ-НОВАТА УСЛУГА НА МТЕЛ !!!ЯКООО:))
Re: VODAFON LIVE - НАЙ-НОВАТА УСЛУГА НА МТЕЛ !!!ЯКООО:))
здравей:)
погледни тази тема на 2ра или 3та страница във форума,"Официални цени на "Vodafone live" gsm-те на М-тел" там си пише за промоцията на SonyE V630i телефона е с 2 години гаранция в Мтел,за момента промоцията е обявена само на Книжката на Мтел за октомври,аз я имам ако те интересува нещо питаи.
погледни тази тема на 2ра или 3та страница във форума,"Официални цени на "Vodafone live" gsm-те на М-тел" там си пише за промоцията на SonyE V630i телефона е с 2 години гаранция в Мтел,за момента промоцията е обявена само на Книжката на Мтел за октомври,аз я имам ако те интересува нещо питаи.
братлета да не ви разочаровам ама канал 1 и БТВ и НОВА ше ги пускат другия месец сега само 3 телевизии ще има Chili TV,Fashion TV и BigBrother3
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Тези влизат в пакета за 3.90 - всичко друго сигурно ще се надгражда над тази цена .. каквото и да стане аз се активирам към тая услуга пък ще видим дали и 2-рия месец ще се ползва.Сега GPRS пакета на Вива ми идва доста добре :))
хей защо ме излага че няма да може да се гледа на запис,а то може и аз жъпреки че нямам 3Г ще гледам пък на запис ха-ха-ха
Абе горе долу е добре
може за два канала да гледаш даваш към 6 лева
еми супер си е какво ревете сега че било много скъпо?
След време няма начин да няма и промоции все пак това сега стратира.
може за два канала да гледаш даваш към 6 лева
еми супер си е какво ревете сега че било много скъпо?
След време няма начин да няма и промоции все пак това сега стратира.
apolon4o(poli) brat stiga radvai si4ki znaem 4e nokia ima huavi modeli ama ti s taq nokia se poburka ve4e nz ama i sony ericsson walkman modelite vadat stra6no hubav i ka4estven i silen zvuk ;)
сагласен сам
всичко ново е хубаво:)
всичко ново е хубаво:)