VODAFON LIVE - НАЙ-НОВАТА УСЛУГА НА МТЕЛ !!!ЯКООО:))
Re: VODAFON LIVE - НАЙ-НОВАТА УСЛУГА НА МТЕЛ !!!ЯКООО:))
значи то е така 3 чат канала (неограничено чатене или по-точно докато те заболят пръстите от писане),3 ТВ-та CNN(24ч) Feshion TV i Chili TV ,ами как ще ми обясниш това че операторката ми каза че може да се гледа на живо и биф брадър 3 и други канали?МОже безплатно да се слуша музика...
И аз това исках да кажа на Идиотчето
Този път Мтел утрепаха всички оператори други.Твърде много неща само за 3.90лв.Браво на Мтел.Аполон, моят тел май няма 3Г ,а модела му е К300и и операторката каза че ще мога да гледам на записи всичко но пак е добре...
от всички само 3 ще може да си изберете нали и това разбрахте:) за 3.90 лв
нека и още нещо да ви кажа стандарта на телевизията гледана през телефона ще е
TDtv.Това е същият стандарт който сега тестват в Англия...лелел Мтел колко са напред направо не е за вярване
отрепаха Globul i Vivata:))
Три от най-големите доставчици на мобилни услуги във Великобритания са подписали споразумение за тестване на стандарта за мобилна телевизия TDtv
TDtv е патентован стандарт, използващ свободния спектър, който английските оператори притежават заедно с 3G лицензите си
нека и още нещо да ви кажа стандарта на телевизията гледана през телефона ще е
TDtv.Това е същият стандарт който сега тестват в Англия...лелел Мтел колко са напред направо не е за вярване
отрепаха Globul i Vivata:))
Три от най-големите доставчици на мобилни услуги във Великобритания са подписали споразумение за тестване на стандарта за мобилна телевизия TDtv
TDtv е патентован стандарт, използващ свободния спектър, който английските оператори притежават заедно с 3G лицензите си
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Е как само три?а ок, а може ли да се изберат три ама български канала(примерно нова,бтв и канала)?а този стандарт ТДтв става ли трагва ли на К300и?
стандарта се подържа от всички 3G телефони
именно с това е уникална услугата на Мтел за разлика от Globul тахното I-mode.
да от всичките изброени телевизии братле ще може да гледаш 3 който САМ СИ ИЗБЕРЕШ
МОЖЕ ДА СА САМО БЪЛГАРСКИТЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА СА 3 БРОЯ
именно с това е уникална услугата на Мтел за разлика от Globul тахното I-mode.
да от всичките изброени телевизии братле ще може да гледаш 3 който САМ СИ ИЗБЕРЕШ
МОЖЕ ДА СА САМО БЪЛГАРСКИТЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА СА 3 БРОЯ
Гадното е че няма да мога да ги гледам онлайн на К300и я попитай оператор(ако са ти останали безплатни обаждания,щот на мен не са и не ми се плаща) какво може да се направи по въпроса ако немога да ги гледам онлайн?ПЛС ПЛС ПЛС аха мерси за инфото!!!!МОга да си избера лесно,но няма да мога да ги гледам онлайн и затова питай оператор.!!!
аз съм на договор
днеска 4 пъти съм говорил с тях
сега ще попитам да видим какво ще кажат за твоя телефон
днеска 4 пъти съм говорил с тях
сега ще попитам да видим какво ще кажат за твоя телефон
ок...мерси все пак!като говориш с тях пиши...
нищо....а може ли сам да се вкл в тази ъслуга аз съм на 13...