Връщаме стария дизайн на форума
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Връщаме стария дизайн на форума
Mnogo se radvam. Taka shte vlizam po-chesto. A borsata v novija i vid e super!!!.
Сложете едно PHP?
Moже аз да съм пропуснал разглеждането
на този въпрос относно възможността да се
премине на друга платформа, но този форум
е толкова неприветлив, труден, муден като
цяло, че нямам нерви да отварям всички теми.
Това е най-лошо организирания форум, който
чета - даже си мисля скоро да преставам,
защото понякога ми убива всякакво желание
за четене и особено постване...
Дори и да започнете наново няма да е кой знае
какво. Може да оставите и този форум активен, но пренасочете усилия към новия.
След като свикнах с простотата и достъпността на PHP този форум си е едно мъчение... да отваряш всеки отговор поотделно... блях...
на този въпрос относно възможността да се
премине на друга платформа, но този форум
е толкова неприветлив, труден, муден като
цяло, че нямам нерви да отварям всички теми.
Това е най-лошо организирания форум, който
чета - даже си мисля скоро да преставам,
защото понякога ми убива всякакво желание
за четене и особено постване...
Дори и да започнете наново няма да е кой знае
какво. Може да оставите и този форум активен, но пренасочете усилия към новия.
След като свикнах с простотата и достъпността на PHP този форум си е едно мъчение... да отваряш всеки отговор поотделно... блях...
НИЩО НЯМА ДА ВРЪЩАТЕ,новия изглед на сайта е много по-подреден и прегледен.
Относно борсата-перфектна е,с един поглед обхващаш много повече,за тези които твърдят,че им е шарено от многото телефончета - ами има си търсачка за да ограничиш погледа си върху определени модели.
Относно форума-идеята да се направи на три основни раздела е много добра.Бързо и лесно се ориентира човек в джунглата от мнения.
Определено,сайта става все по-хубав и функционален и НИКОЙ НЯМА ПРАВО да спира развитието му.Това,че на някой не му се хареса новото лице на форума и борсата - това си е най-естествената балканска реакция - страх от новото,неизвестното плаши,нали.Тази чиста бай Ганьовска черта е във всеки от нас,за съжаление.
"Аз така съм си СВИКНАЛ и не ИСКАМ да се променям или се УЧА на нещо ново" - все още се водим от този принцип,а това е много жалко.
Относно борсата-перфектна е,с един поглед обхващаш много повече,за тези които твърдят,че им е шарено от многото телефончета - ами има си търсачка за да ограничиш погледа си върху определени модели.
Относно форума-идеята да се направи на три основни раздела е много добра.Бързо и лесно се ориентира човек в джунглата от мнения.
Определено,сайта става все по-хубав и функционален и НИКОЙ НЯМА ПРАВО да спира развитието му.Това,че на някой не му се хареса новото лице на форума и борсата - това си е най-естествената балканска реакция - страх от новото,неизвестното плаши,нали.Тази чиста бай Ганьовска черта е във всеки от нас,за съжаление.
"Аз така съм си СВИКНАЛ и не ИСКАМ да се променям или се УЧА на нещо ново" - все още се водим от този принцип,а това е много жалко.
radvam se!
Да не си даваме коментари един за друг.
Не съм казал нищо лошо, а казах това, което мисля. Не карам никой да взима под внимание моето мнение и от мен нищо не зависи. На мен лично не ми харесва не защото е ново, а заради няколко причини, които съм изброил. Както виждаш никъде не съм написал - върнете стария вид! Помисли преди да пишеш!
Не съм казал нищо лошо, а казах това, което мисля. Не карам никой да взима под внимание моето мнение и от мен нищо не зависи. На мен лично не ми харесва не защото е ново, а заради няколко причини, които съм изброил. Както виждаш никъде не съм написал - върнете стария вид! Помисли преди да пишеш!
Няма да е зле да промените подредбата на мненията.Сега като отвориш темата излизат в някакъв произволен ред,и ако мненията за един модел са 100-200 трябва доста да се поровиш.Подредете ги хронологично(да се виждат първо най-новите).
-
- Регистриран: 07 фев 2005, 20:25
Vurnete stariq dizain na foruma!!!!
По подразбиране - подреди от най-старо към най-ново мнение. Избор горе в опции - подреди от най-ново към най-старо. Какво друго ?
Re: Сложете едно PHP?
Защо да отваряте всяко едно мнение по отделно. Първо в профила имате опция за „пълен преглед”, който можете да зададете по подразбиране, имате и тази опция даже и да не сте регистриран, а само да четете. Имате подреди от „най-ново към най-старо” и обратно. Имате и възможност за " последно мнение по темата ". Какво точно е по-различно от вашето желание ?