Вредят ли на телефоните магнитните закопчалки на калъфите...
Вредят ли на телефоните магнитните закопчалки на калъфите...
Ами нека някой който е по информиран по въпроса от мен да сподели и се аргументира. Аз доколкото съм учил електротехника би трябвало да влияят по някакъв начин - все пак там има електромагнитни полета и прочие - нека някой да сподели опит или знания че съм с такова калъфче и ме глождят притеснения.
Благодаря предварително ! :)
Благодаря предварително ! :)
Re: Вредят ли на телефоните магнитните закопчалки на калъфите...
Айде някой да се изкаже по въпроса - никой ли не знае?!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
В инструкцията на някои модели НОКИА пише да се държи телефона при носене далеч от метални предмети - ВРЕДНО Е ЗА ЧОВЕКА НЕ ЗА ТЕРЕФОНА!
-
- Регистриран: 18 юни 2004, 15:29
Re: НЕ
Имам един Siemens S10 Active, който си го ползвам за тестове и с чиста съвест мога да кажа, че магнитното поле по никакъв начин не се отрази на видимата работа на апарата. Не веднъж съм го правил този тест. Така че, случая с нещастните магнитчета по калъфите не е за притеснение. Аз съм го правил с достатъчно силен магнит.
Успех! :)
Успех! :)
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Според мен,ако по някакъв начин вредяха,щяхме да го чуем.Щеше да има големи разправий м/у производителите на мобилни телефони и тези на калъфи за моб.телефони
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
emi ne ne vredqt.Imam edna universalna 4anti4ka za kolan s magnit.V neq sum slagal kakvi li ne telefoni.Ne sum imal problem.
Az imam SE P900, originalniq kalaf e s magnit. Zna4i spored men sled kato taka go prodavat proizvodelite[ ZNA4I NE VREDI]
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re:boje kolko ste zabludeni...
razbira se vredqt,maikata i razgonvat na bateriqta i displeq,poneje vednaga ste revnat 'razbira4ite' otidi do parviq serviz ama rasov a ne tiq ot tipa ' az vsi4ko znam i razbiram ama tozi telefon ne moga da go opravq'....DefaultUser написа: ↑02 юни 2005, 09:09Ами нека някой който е по информиран по въпроса от мен да сподели и се аргументира. Аз доколкото съм учил електротехника би трябвало да влияят по някакъв начин - все пак там има електромагнитни полета и прочие - нека някой да сподели опит или знания че съм с такова калъфче и ме глождят притеснения. Благодаря предварително ! :)
Намалява обхвата на телефона и на Wi-Fi му.