здравейте.
някой има ли впечатления от клавиетурата на този телефон.удобна ли е и най-вече навигационните клавиши ми се струват страни.как стоят нещата с тях?
w850 клавиетура
-
- Регистриран: 21 дек 2006, 20:41
Re: w850 клавиетура
АЗ също търся отговор на въпроси за W850i,но явно малко хора притежават този телефон и много малко информация има за него в форума
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
Ами на фона на W900 например е малко тегава за работа...или поне този дето ми попадна на мен.Навигационния d-pad е много твърд и не се работи точно с лекота....
Пич ако мислиш да си копуваш w850 по добре недеи заштото 1-во клавиетурата му е отвратителна 2-ро копчетата които са на мястото на джоистика са отвратителни едва се натискат но това си е лично мое мнение това е само савет.
Аз го имам този телефон от 3 месеца и сам много доволен.Копчетата на навигациоонния бутон не мисли че са само точките а и 1см около него.Чесно да ти кажа свикнах с тях за 1-2 дни.А относно клавишите с цифрите много лесно се натискат нещо подобно на k310
Трябва да ти кажа, че си е наред и всичко и е ок на клав. За удобни, завис колко бързо ще свикнеш. Бутоните, са си добри, не се притеснявай.
Не се притеснявай!Клавиатурата е адски удобна за работа!Аз лично за 1 ден свикнах!Телефона е перфектен и няма да съжаляваш!