Wildfire S
Re: HTC Wildfire S
Скоро се очаква от Мтел. Цената ще е леко по висока от тази на сегашния Wildfire
от м-тел... ма се оказа че е от Глобул :)
цената не е зле...
някой разцъкал ли го е ?
цената не е зле...
някой разцъкал ли го е ?
[Quote]ако дойде на цена от 480[/Quote]
Цената му е 530 без договор.
Цената му е 530 без договор.
Смея да се нарека горд собственик на този телефон (подарък ми е от жената :) . Имам го от 2 дни и засега впечатленията ми са отлични:
-компактен;
-супер frendly (нямах никакви грижи да се прехвърля от Sony Ericsson),работи бързо и лесно се достига до всичко;
-тъча е много чувствителен;
-бързо се достига до контактите в телефона дори и в кола с една ръка;
-камерата му е много добра и бърза;
-звукът със слушалки е перфектен; спикърфона също;
-(woo) остава и батерията му да е издържлива (засеага издържа 1 ден но това е разбираемо :) не спирам да го ръчкам
Тествал съм Xperia X 10 i Nokia C7 pylen bokluk са спрямо този телефон.
-компактен;
-супер frendly (нямах никакви грижи да се прехвърля от Sony Ericsson),работи бързо и лесно се достига до всичко;
-тъча е много чувствителен;
-бързо се достига до контактите в телефона дори и в кола с една ръка;
-камерата му е много добра и бърза;
-звукът със слушалки е перфектен; спикърфона също;
-(woo) остава и батерията му да е издържлива (засеага издържа 1 ден но това е разбираемо :) не спирам да го ръчкам
Тествал съм Xperia X 10 i Nokia C7 pylen bokluk са спрямо този телефон.
Днес го разгледах-МНООГО МЪНИЧЪК. Направо ми се губи в ръката. Дисплея ми е малък. Всичко което казва колегата преди мен е вярно. Чувствителен дисплей и бързо меню. За телефон в средния клас е супер, на цена не повече от 400 лв обаче.
Абе колега да питам,каква навигационна програма и от къде му се слага?
днес го купих.по нататък ще кажа.
Все още незнам колко кара , обаче се зарежда адски бързо - за 1 час се пълни до горе. За разлика от предния ми телефон SE на който му трябваше поне 2 часа и половина.
http://zamunda.net/details.php?id=264129&hit=1
CoPilot се казва програмата и не изисква постоянна връзка с интернет, което ти пести батерия. Изтегли си от Маркета някаква File Manager програма следтова я слагаш я в телефона и я инсталираш.
CoPilot се казва програмата и не изисква постоянна връзка с интернет, което ти пести батерия. Изтегли си от Маркета някаква File Manager програма следтова я слагаш я в телефона и я инсталираш.