Wildfire
-
- Регистриран: 11 окт 2010, 14:17
Re: HTC Wildfire
Пичове,как е звука на тоя телефон,искам да свири по-силничко,че съм малко разсеян.. виваса ми е супер слаб на макс и 3 от 5 го чувам,другите ги проспивам..
[B]@sunsh1ne[/B] Може... лично аз си качих iGo my way... работи добре... не ми е перфектно, тъй като съм работил с iGO 8 na Win CE 5.0 но като заместител става... сега мъча Sygic, ама не мога да си намеря карта за него.
Телефончето е СУПЕР!!!
Взимайте не се чудете,НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ !!!
Взимайте не се чудете,НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ !!!
Здравейте от скоро ползвам телефона и съм много доволна.
Имам един въпрос ще съм благодарна яко някой помогне и той е:
Как да изтрия телефонните номера и линковете към фейсбук на стария собственик?
Имам един въпрос ще съм благодарна яко някой помогне и той е:
Как да изтрия телефонните номера и линковете към фейсбук на стария собственик?
-
- Регистриран: 09 мар 2011, 10:22
даваш master reset или factory reset там нз точно как е - и то ще изтрие абсолютно всичко :) ще го направи като нов - и после почваш да си качваш твоите неща :)
Здравейте:)! Телефончето ме кефи и искам да си го взема, обаче ме наплашиха че ако имам такъв телефон трябва да имам мобилен план включващ безплатен мобилен интернет, понеже телефона правил трафик и щял да ми натрупа сметка!Не ме устройва да давам 25лв такса на месец за да имам и мобилен интернет! Интересува ме дали мога да си взема телефона и да ползвам wi - fi там където има безплатни мрежи. И още ще мога ли да ползвам GPS без да ми прави трафик през нета и без да ми натрупва сметка. Ако някой знае плс да каже, защото само това ме разколебава в момента :(
Може ли да се ъпдейтне към htc sense 3.0 или старата версия е записана и не може да се променя?:|
Аз ползвам този телефон вече година.
Относно интернета - ако се изтрият GPRS настройките няма да имаш проблем. Аз го ползвам само с WiFi. Приложенията му са страхотни...Само не мога да се справя със заключването по време на разговор...Малко да го отделя от ухото и вече е отключен и все натискам нещо докато гппря и това води до проблеми при разговор....или заглушавам микрофона, или нещо друго....Ако някой знае как да си помогна - ще съм много благодарна да ми пише
:)
Относно интернета - ако се изтрият GPRS настройките няма да имаш проблем. Аз го ползвам само с WiFi. Приложенията му са страхотни...Само не мога да се справя със заключването по време на разговор...Малко да го отделя от ухото и вече е отключен и все натискам нещо докато гппря и това води до проблеми при разговор....или заглушавам микрофона, или нещо друго....Ако някой знае как да си помогна - ще съм много благодарна да ми пише
:)
Без gprs т.е. без постоянен интернет остава телефона с ограничена функционалност.