Wildfire
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
Re: HTC Wildfire
[Quote]ходих с един приятел в глобъл и го взехме с нова карта за 6.50лв. на месец на изплащане и телефона излиза 350.4лв без таксите на сим картата а тоя от глобъл каза че и с карта от 5лв на месец може[/Quote]
Сега звънях на моя приятел да си снима договора за да ти го покажа,но се указа че е подписал на 9.90 в краина сметка,аз хем бях там,но тои се чуди два часа дали на 6.90 или 9.90 и първите месеци ще плаща на половина от таксата и съм се заблудил,но съм сигорен че мъжът в магазина бе готов да направи договора за 6.90 аз говорих с него и ми каза че може и за 5лв даже,а аз не ходя в разни офиси на глобъл който са Франчайз защото съм им сърбал попарата а само в истинските официални магазини които в пловдив са само 3 и въпреки това сега званях и на операторите 123 (който много често подвеждат) и те ми казаха същото като теб,такаче за мен ситуацията е не ясна ще мина като имам възможност през централния офис на глобъл да проверя как са нещата,все пак мерси за поправката.
Сега звънях на моя приятел да си снима договора за да ти го покажа,но се указа че е подписал на 9.90 в краина сметка,аз хем бях там,но тои се чуди два часа дали на 6.90 или 9.90 и първите месеци ще плаща на половина от таксата и съм се заблудил,но съм сигорен че мъжът в магазина бе готов да направи договора за 6.90 аз говорих с него и ми каза че може и за 5лв даже,а аз не ходя в разни офиси на глобъл който са Франчайз защото съм им сърбал попарата а само в истинските официални магазини които в пловдив са само 3 и въпреки това сега званях и на операторите 123 (който много често подвеждат) и те ми казаха същото като теб,такаче за мен ситуацията е не ясна ще мина като имам възможност през централния офис на глобъл да проверя как са нещата,все пак мерси за поправката.
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Ами може да е премълчал че тази 5 лв. такса е само за 6 месеца от договора ( разпределен между първите 3 месеца на първата година и първите 3 месеца на втората година)
И аз мисля да си взема тоя тел,само чакам офертата тея дни да ми се отвори заподновяване на договора,че моята нокията издава багажа вече:))
И аз мисля да си взема тоя тел,само чакам офертата тея дни да ми се отвори заподновяване на договора,че моята нокията издава багажа вече:))
Нито 1 телефон не може да се вземе на изплащане с такса 5лв (Смарт) или 6.90 (Смарт плюс или Generation), без значение от срока на договора. HTC-то не прави изключение. На тези такси се купуват телефони само в брой.
Поздрави
Поздрави
-
на демото на времто на Wildfire,има дъжда и чистачката и всички други анимации,но на дисплея на началния екран не ги анимира,някои подкарвал ли ги е аз неможах гледах всякакви опции,но......????
До колкото знам, при тия телефони ти показва анимацията само след като го включиш( т.е. след лок скриина).
-
така е,но при тоя немога да го направя така,при другите htc-та като се слага widgeta-а има опция да показвали анимация,а на този телефон на widgeta-а няма такава опция
започна ъпдейта до android 2.2 за wildfire - коледен подарък от htc :)
-
(woo) сега се сваля в телефона (whistle)
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Вече окончателно ще си вземам телефончето:) Майната му на дисплея чак пък толкова да е зле:| Кажете нещо за него,но да е хубаво:D
-
Че телефончето е прекрасно за тази цена,особено вече и с андроид 2.2