Wildfire
HTC Wildfire
Взе да става интересно! HTC пак доказаха че са лидери! 8)
Re: HTC Wildfire
абе, някой виждал ли е екран с такива размери и резолюция?
много, много лоу-клас ми се струва...
много, много лоу-клас ми се струва...
ами резолюцията май е като на тату,но тук имаме доста повече от колкотов татуто-кап.дисплей почти двойно по издражлива батерия модем и някоя друга дреболия. въпроса е кога ще излезе и на каква цена
Ама имаме и [B]по-голям [/B]дисплей със същата недостатъчна (според мен) резолюция.
"някой виждал ли е екран с такива размери и резолюция?"
Май стария ми покет http://www.mobilebulgaria.com/pdas/view.php?id=10
е с такава резолюция и размери и от днешна гледна точка хич не ми се струва добре като го извадя някой път.
Май стария ми покет http://www.mobilebulgaria.com/pdas/view.php?id=10
е с такава резолюция и размери и от днешна гледна точка хич не ми се струва добре като го извадя някой път.
Именно, заместник на Tatoo. И ако е на приемлива цена, по всяка вероятност ще има успех.
Наследникът на Тату и Тъч 2. Като размери и възможности телефона предлага всичко необходимо - нито е някоя голяма тухла(лично за мен размер от 3,2 инча на дисплея е най-добрият вариант), нито ще е бавен, камерата му е подобрена(има и светкавица), диспелеят му вече е капацитивен и малко по-голям. Единственото ми притеснение идва отново от резолюцията, заради която и продадох старият си Тъч 2, но тук дисплеят е капацитивен и ще изчакам да го видя на живо. Ако беше по-голяма тая резолюция телефонът щеше да е идеален и изобщо нямаше да се замислям да го купя ли или да не го купя. Така че, моето мнение е да се изчака да се види на живо.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Малко безсмислен ход на HTC да бълват почти едакви телефони на предишните си...
Това е нормална практика за всички производители. Пък и има известни разлики, по-голям дисплей, по-голяма батерия, нов дизайн, стандартен (вече!) порт - microUSB.
Телефонът определено е качествена стъпка напред, но явно ще трябва да почакаме още едно поколение, за да оправят екрана. Когато това стане това ще е следващият ми телефон.