Xiaomi Redmi 5 Plus
Re: Re: Xiaomi Redmi 5 Plus
Да един приятел имаше проблем на Самсунг телефон срещу 10 лв му смени нещо в един сервиз.
Здравей.
Ами, да, проблема е често срещан при някои модели на Шаоми, включително и на моя - Редми 4 Про.
На жената е Редми 4х и се чува в пъти по-добре, но тя е на Теленор, аз на Вива и си мисля, че може да е от операторите и някаква несъвместимост в Шаоми.
Как се оправя? Понякога от самосебе си, понякога пускат за съответния модел разни fix-ове на модема и трябва да се флашва, а понякога е добре да се флаш-не от начало с глобалния стабилен ром и от там да се премине към друг ром, ако е нужно....
Ами, да, проблема е често срещан при някои модели на Шаоми, включително и на моя - Редми 4 Про.
На жената е Редми 4х и се чува в пъти по-добре, но тя е на Теленор, аз на Вива и си мисля, че може да е от операторите и някаква несъвместимост в Шаоми.
Как се оправя? Понякога от самосебе си, понякога пускат за съответния модел разни fix-ове на модема и трябва да се флашва, а понякога е добре да се флаш-не от начало с глобалния стабилен ром и от там да се премине към друг ром, ако е нужно....
Колега на мен това ми се случи преди дни. Говоря не ме чуват (много глухо),на високоговорител добре, с хендфри най-добре.
Разглабях, гледах и се оказа влязло пред микрофона боклук. Отдолу ляво почисти всяка дупка внимателно с карфичка.
Не е задължително да е това, но на мен ми спести сервиза.
Разглабях, гледах и се оказа влязло пред микрофона боклук. Отдолу ляво почисти всяка дупка внимателно с карфичка.
Не е задължително да е това, но на мен ми спести сервиза.
Re: Xiaomi Redmi 5 Plus
Здравейте от една седмица съм с Редми 5 плюс.МОже линякой да даде мнения за батерията,аз все си мисля че моята пада бързо.Включвам всичко wi-fi, мобилни данни ползваг ги постоянно и едвам изкарва един ден.Нормално ли е това.Благодаря ви.
Колкото и странно да звучи, изключи опциите за пестене на батерията, само пречат.
Re: Xiaomi Redmi 5 Plus
Вчера пристигна моята бройка. Първото впечатление, което ми направи е, че много тежи.
Предишния ми беше redmi note 3, който е с 20-тина грама по-лек.
Някой да знае нещо относно MIUI 10?
Предишния ми беше redmi note 3, който е с 20-тина грама по-лек.
Някой да знае нещо относно MIUI 10?
Здравейте,
От скоро съм с Xiaomi Redmi 5 Plus. Всичко е перфектно с изключение на връзката с мобилните мрежи. По-точно само в затворени и приземни етажи е този проблем. Моето предположение е, че е настроен да работи с китайските честоти. Влизам в менюто "#*#4636#*#* и там го сменям ръчно на LTE/CDMA/GSM, но след няколко часа виждам, че отново се е върнало на китайските честоти. Моля да кажете дали сте намерили решение на този проблем. Благодаря ви предварително!
P.S. Пропуснах да спомена, че е глобална версия.
От скоро съм с Xiaomi Redmi 5 Plus. Всичко е перфектно с изключение на връзката с мобилните мрежи. По-точно само в затворени и приземни етажи е този проблем. Моето предположение е, че е настроен да работи с китайските честоти. Влизам в менюто "#*#4636#*#* и там го сменям ръчно на LTE/CDMA/GSM, но след няколко часа виждам, че отново се е върнало на китайските честоти. Моля да кажете дали сте намерили решение на този проблем. Благодаря ви предварително!
P.S. Пропуснах да спомена, че е глобална версия.
[Quote]Може линякой да даде мнения за батерията,аз все си мисля че моята пада бързо.Включвам всичко wi-fi, мобилни данни ползваг ги постоянно и едвам изкарва един ден.Нормално ли е това...[/Quote]
Не е нормално, опитай с префлашване на ROMa.
Не е нормално, опитай с префлашване на ROMa.