Xiaomi Redmi note 4 работещи приложения/процеси
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi note 4 работещи приложения/процеси
Защо моя като му светна екрана(няма нито едно приложение отворено или работещо на фонов режим) и дава свободна 2 GB RAM от общо 4/64? Дали не ни лъжат с параметрите?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi note 4 работещи приложения/процеси
Не. Андроид и Линукс по принцип са програмирани така, че да вземат максимално РАМ и да я освобождават при нужда. Не като windows да се запънат в рама старите програми и да не дават място на новите.
Нормално е.
А 2гб са ти взети от системата и вградените приложения.
Нормално е.
А 2гб са ти взети от системата и вградените приложения.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi note 4 работещи приложения/процеси
Ок. Но на 3 GB свободна памет е 1,6.Тогава на 4 GB би трябвало да е 2.6 GB . Нали всичко им е еднакво,като софтуер и приложения? Нещо не ми се връзват нещата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi note 4 работещи приложения/процеси
Винаги около 70% от рамта е заета, независимо колко е общия й обем. Аз на Samsung Note 8, който е със 6GB RAM имам свободни 1,6 GB. Андроид работи така, а и рамта е за да бъде използвана, не да стои свободна.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm