Z10
-
- Регистриран: 20 май 2013, 14:24
Re: BlackBerry Z10
Обадих се на оператор - вече номерът ми се вижда. Пинизът е, че сега не мога да го крия с клавишната комбинация. :| Ама нейсе - нчма идеални ситуации. 8)
-
Историята имаше продължение.
След снощната операция на сутринта установих, че в настройките на телефона са се появили поне четири нови опции, между които и тази за показване и скриване номера при обаждане. Не разбрах как стана тази работа, след като не е имало процес по ъпдейтване.
Много странно.
След снощната операция на сутринта установих, че в настройките на телефона са се появили поне четири нови опции, между които и тази за показване и скриване номера при обаждане. Не разбрах как стана тази работа, след като не е имало процес по ъпдейтване.
Много странно.
-
Имам въпрос.
В ВВ10 стандартно ли се използва сигурната връзка през сървъра на компанията или е необходимо все пак да се активира допълнителен, BIS пакет?
В ВВ10 стандартно ли се използва сигурната връзка през сървъра на компанията или е необходимо все пак да се активира допълнителен, BIS пакет?
-
Ако все още се иртересуваш от батерията - днес го свалих от зарядното в 7 сутринта. Сега има 19% заряд. Не мога да кажа точно, но днес съм говорил поне три часа, връзката за данни е включена, 2G, около 1 час - хот спот и около половин час браузване в нета.
Не звучи никак зле. Даже А10 се говори че ще има 2800mAh батерия. Аз все още обмислям BB10 телефон, но с последните развития около BB10 изобщо не ми харесва как вървят нещата . За сега ще изчакам да видя как ще се развият нещата към края на годината, когато сигурно ще се наложи да сменя моята вярна Е72 :) Надявам се на BB10, но за сега май клоня повече към Android.
Невероятно смартфон! След намалената цена няма по добро в момента8)
Телефона е супер,батериятя също става след лека настройка мен ме изкарва цял ден с нон стоп 3дж,джипиес и постоянен офис пъкет цял ден и си е супер
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Здравейте,
Някой ползващ телефона, може ли да каже има ли Вайбър и Скайп за тази ОС и дали работят нормално.
Благодаря предварително.
Някой ползващ телефона, може ли да каже има ли Вайбър и Скайп за тази ОС и дали работят нормално.
Благодаря предварително.
Има ги и двете приложения- Вайбър и Скайп.:).
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: Re: BlackBerry Z10
Единствено и само BlackBerry не подлежат на Jailbrake. Това е най-сигурната мобилна операционна система. 8)