Такъв телефон е за познавачи и хора на които се налага да имат бърза кореспонденция по всяко време.Няма БГ меню и това ме прави щастлив.От месец ползвам телефона и бих казал ,че за момента на пазара по добро от това НЯМА!Файлове,писма,поща,навигация,резолюция...всичко е на 6!Бърз,с добра батерия...с много говорене пълни два дни.Скоро показаха на Меркел придобивката...Z30 разбира се!Предишния ми 5S e поне две крачки назад...за андродите нямам коментар,тъй като не съм дете за детски играчки!
[b][i]__________
Постът беше редактиран и цензуриран. Моля избягвайте квалифициране на групите потребители.
modedit Стефан[/b][/i]
Z30
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: BlackBerry Z30
Вече повевече от година използвам това устройство. Прекрасен е все още. Батерията му не е мръднала и нямам намерение да сменям с Passport или Classic /поне за сега/.
С обновената версия на BlackBerry 10.3.1.****, а скоро и 10.3.2.****, просто е ненадминат.
С обновената версия на BlackBerry 10.3.1.****, а скоро и 10.3.2.****, просто е ненадминат.
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 23:10
Re: Re: BlackBerry Z30
Моля който го има вече да каже ,все пак с какъв размер сим карта е този модел
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 23:10
Моля който го има вече да каже ,все пак с какъв размер сим карта е този модел
Re: Re: Re: BlackBerry Z30
BB Z30 е с микро сим карта.
Re: BlackBerry Z30
Ползвам Z30 от началото на 2014 година. Много съм доволен. Прекрасна комбинация между хардуер и OS 10.3.2. Препоръчвам.
Аз лично не бих сменил Z30 с Classic. С Passport можеби да.