За фенове на СОНИЕРИКСОН
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
За фенове на СОНИЕРИКСОН
Без да се карате и да пишете глупости. Тази тема е за феновете на СОНИЕРИКСОН!!!
-
- Регистриран: 17 фев 2006, 22:57
Re: За фенове на СОНИЕРИКСОН
Това е марката телефони които ще ползвам най-вероятно до края! Нокиата обаче имат по готин дизаин, но когато свикнеш и ползваш повечкото неща като функций на СЕ, просто като хвана нокиа и ми се струва доста дървено като управление на телефона! Само дано в бъдещите модели на СЕ се наблегне малко повече на дизаина, иначе от към технологично ниво почти нямат равни.
moje li nqkoi da mi kaje kakva programa da si svalq za da gledam filmite sas subtitri za sonyericsson w550i
Изтегли си Im Too 3gp Video Converter щракни на :
http://rapidshare.de/files/4291398/x-3gp-video-converter.exe.html[url
Това е за регистриране на :
Name: ALIEN//ICU
Serial: 012345678901234567891A08-BF64-7A6F-F213
При моя конвертирам клипчетата :
H263 , BitRate 160 - 200 , FrameRate 25 , mono , 8000
сравнително добре се виждат и чуват .
Приблизително 1 мегабайт/минута клип се получава , така че един 5 минутен клип става около 5 - 6 мегабайта .
За филми не знам , но от други форуми съм чел , че можеш да конвертираш AVI-то със субтитрите и да си гледаш 3GP или MP4 формат . Тъй като не съм "слагал" субтитри и не ми се е налагало да гледам филм на телефон без памет , моля да ме извините за незнаенето ми , а не да ме упреквате за това . Ако някой знае , нека ме поправи .
Цитирам @petko_a от друг форум :
"Ако искаш филм със субтитрите,конвертирай го първо с PocketDivXEncoder,за да могат субтитрите да се прикачат към видеото.След това използвай горепосоченият Im Too 3gp Video Converter,за да обърнеш файла в 3GP формат.За качеството и големината на файла не отговарям "
http://rapidshare.de/files/4291398/x-3gp-video-converter.exe.html[url
Това е за регистриране на :
Name: ALIEN//ICU
Serial: 012345678901234567891A08-BF64-7A6F-F213
При моя конвертирам клипчетата :
H263 , BitRate 160 - 200 , FrameRate 25 , mono , 8000
сравнително добре се виждат и чуват .
Приблизително 1 мегабайт/минута клип се получава , така че един 5 минутен клип става около 5 - 6 мегабайта .
За филми не знам , но от други форуми съм чел , че можеш да конвертираш AVI-то със субтитрите и да си гледаш 3GP или MP4 формат . Тъй като не съм "слагал" субтитри и не ми се е налагало да гледам филм на телефон без памет , моля да ме извините за незнаенето ми , а не да ме упреквате за това . Ако някой знае , нека ме поправи .
Цитирам @petko_a от друг форум :
"Ако искаш филм със субтитрите,конвертирай го първо с PocketDivXEncoder,за да могат субтитрите да се прикачат към видеото.След това използвай горепосоченият Im Too 3gp Video Converter,за да обърнеш файла в 3GP формат.За качеството и големината на файла не отговарям "
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
за момента са най-добрите,минал съм и през Nokia после Sony J6(още си го ползвам като втори тел),но откакто се обединиха Сони и Ериксон правят функционални и достъпни модели
a na kakva rezulychiq gi pravi6 ?
176 x 144 пискела
другото е както съм писал по-горе , а останалите настройки както са си били така , нищо не съм променял .( освен горе споменатите )
другото е както съм писал по-горе , а останалите настройки както са си били така , нищо не съм променял .( освен горе споменатите )
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Мда... Като бяха само Sony или Ericsson ми бяха големи дървета...
Първите им телефони откакто се обединиха пак бяха дървета... ;-)
Но сега - просто са номер едно за мен, знаят какво иска пазара и го правят, а и не спират само с това а влагат и нови и оригинални идеи - с две думи SonyEricsson RULEZ!!!
Първите им телефони откакто се обединиха пак бяха дървета... ;-)
Но сега - просто са номер едно за мен, знаят какво иска пазара и го правят, а и не спират само с това а влагат и нови и оригинални идеи - с две думи SonyEricsson RULEZ!!!
a kogato e izlqzal Ericsson r380s(parviq smart phone)Sony i Ericsson zaeno li bqha ili razdeleni
W800i/W810/w550/k750i/w850i/w950i/m600i/ i t.n sa si s qk dizain osobeno W850i ili W810i,W800i