За какво ползвате таблета си
За какво ползвате таблета си
Интересно но защо няма отметка "нямам таблет".
Re: За какво ползвате таблета си
Гледам телевизия на него в кухнята.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Сега нямам защото е счупен и все още чакам операторите да пуснат нещо читаво и компактно от рода на хуауей М5 8 инча че повече ми идва голямо и ми писна от леново боклуците които 2-рата година стават практически неизползваеми.Ама няма, или са грамадни 10-ки или са 7-ци и 8-ци за левче купувани на килограм :(
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: За какво ползвате таблета си
Като изключим отговора “Нямам таблет”,за всичко каквото се сети човек,без игри,че ми мина времето.Не мисля, че някой го използва, само за едно от изброените приложения.
Кансъзов, знам че не признаваш много много iOS като ОС, но направи веднъж компромис и си вземи един айпад мини. Всичко, което ще ти липсва можеш да го правиш и от Моторолата, но няма по-добро потребителско изжививяване в мултимедията. Андроидските таблети особено в ниските и бюджетните класове са истински дървета, и освен да си режеш зеленчука на тях, за друго не стават. Айпада ще го ползваш 4-5 години и до последно ще ти работи като от ден едно.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: За какво ползвате таблета си
Вече не ползвам таблет. Телефонът ми е достатъчно голям.
да си каствам филми и телевизия от мрежата на телевизора.
Не слушай Ванката . Абсолютно 4акай 8.4 М-ката.С тънки страни4ни рамки като BIG GSM. Дори американците го признават 4е е страхотен . А и процесора му е 960 а не по слабия 960s като на 10 ката .Вси4ко ще върви на перфектния по малък но с много пиксели на инч дисплей.
Синът ми е на три годинки и му купих lenovo tab4 10, да си гледа клипчета в youtube и там разни бебешки игри, особено докато пътуваме с колата на по-дълга дестинация. :D
За мен лично като необходимост е безсмислен, телефона ми задоволява мобилните нужди изцяло.
За мен лично като необходимост е безсмислен, телефона ми задоволява мобилните нужди изцяло.
OnePlus 11
[Quote]Интересно но защо няма отметка "нямам таблет".[/Quote]Чуха те и я сложиха. Сега вече има отметка: "Нямам таблет".