Да попитам некой който я притежава или е боравил доста често с нея,как се чува на MP3-ки,всмисъл сравнете ми я по сила с сониериксон к750i или например nokia 6230,
и също така по ясност и качество на звукът с тея два телефона,понеже мисля да си копувам такъв скоро,а добре зная на какво ниво са к750i и 6230,та да разбера как се чува моторолката дали е по добра или по зле се справя и изобщо който може да ми даде отговор да го дава много ще съм благодарен
10х предварително!
За mototola L7 ,въпросче за звукът!
Re: За mototola L7 ,въпросче за звукът!
Звукът е много добър..както през слушалката..така и през вграденото говорителче...през слушалките също.
За цената си е прекрасно решение!
6230 - автоматично отпада!
Ако ти трябва по-добра камера - к750и.
За цената си е прекрасно решение!
6230 - автоматично отпада!
Ако ти трябва по-добра камера - к750и.
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
ако трябва да ги оценявам по сила и качество на звука по шестобалната система:
1. SE K750 (6-)
2. Moto L7 (5++)
3. Nokia 6230i (3 1/2)
1. SE K750 (6-)
2. Moto L7 (5++)
3. Nokia 6230i (3 1/2)
Определено моторолата пред другите. Звукът е направо убийствен. Няма нито пръщене нито други дефекти, а е и изключително стилен телефон, който лови окото.
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
Zna4i moga da vi kaja,imah motorola e 398 i vednyj edin priqtel mi pusna zvuk ot L7 i mi se story zaka6mer sravnenie s toq na E398,no spored men Se k750 i nokiata sa s po dobyr zvuk ot L7
Да отточня камерата ,знам че е слаба ,мене ме интерва телефона да е с добър дисплей ,дизайн и допълнителна,а също и това което ви питах,дали и е качаствен звукът!Най-вече през високоговорителят!
telefona e s mnogo dobar zvuk i kamerata mu e mnogo dobra za VGA rezulqcia.
Motorola si e Motorola americanska rabota.
Motorola si e Motorola americanska rabota.
Za kamerata ne si prav.L7-imode ima mnogo po-dobra kamera ot SE K750i - 1.3 MP,oba4e sas CCD matrica ,koqto bie 2 ta MP na SE K750i,koito e s CMOS matrica na kamerata
От седмица го имам - звука е много добър наистина. Чува се страхотно и е силен. Звука в слушалката е най-добрия, който съм срещал. Много мек и приятен. Сравнявам със СЕ и Нокия, каквито съм ползвал и ползвам. Ако искаш да ползваш МП3 за входящо ще трябва да си сваляш битрейта когато режеш песните, щото иначе може да ти каже, че не поддържа формата.
Много се кефя и че след първите 2 зареждания, когато батерията влезе в режим, при около 40 мин разговори на ден ми държи 5 дни. Възхитен съм. Като прибавя и удобния размер и ниска цена - оферта си е!
И в тази тема казвам - функции не чакай! Затова си носи и един смарт в джоба.
Много се кефя и че след първите 2 зареждания, когато батерията влезе в режим, при около 40 мин разговори на ден ми държи 5 дни. Възхитен съм. Като прибавя и удобния размер и ниска цена - оферта си е!
И в тази тема казвам - функции не чакай! Затова си носи и един смарт в джоба.