za6to n90 e tolkowa skyp kato e kuc telefon
za6to n90 e tolkowa skyp kato e kuc telefon
toi ne e mnogo kuc ama kwa e taq cena ne mi e qsno.
Re: za6to n90 e tolkowa skyp kato e kuc telefon
zaradi tova --> Carl Zeiss optics =)
koeto ni6to ne pravi
:))))))))))
:))))))))))
naistina dobar e no spored men realnata zenja na tozi telefon bi bila 800 lv. za na6te standarti
zaslujava si vsqka stotinka kuc si ti batence
Съвсем скоро ще я достигне :)
n90 na 800lv moje da si me4taete :)
ami az 4e sym kuc, kuc sym ponqkoga ama taq nokia ne si zaslujawa wsqka stotinka.Taq opika-tq q prawi skypa,makar i da ne dokarwa ka4estwo kakwoto bi se o4akwalo kato se 4ue imeto i. Twa e reklama bratle kato naprawqt nokia model, na koito da pi6e porsche i i slojat cena kolkoto na predniq djam na porsche pak 6te ima hora deto 6te si q kupqt twa e qsno ,oba4e kwo ti dawa toq tel, w deistwitelno moje da ima wsqkwi extri ama ne nqma da ima ni6to ob6to s porsche ,nali.
Telefona vliza parva raka na 900 leva, sledovatelno moje da se kupi ot 4ujbina ako ima6 svoi hora na okolo 400 evro max!
telefona e strahoten nqma spor v tova , no cenata mu naistina e prekaleno visoka , kato se ima predvid 4e za tiq pari moje6 da si vzeme6 PDA s dosta po-golqma funkcionalnost
a cenata mu do 2-3 meseca 6te padne dosta barzo kato se ima predvid kakvi modeli predstoi da izlqzat
a cenata mu do 2-3 meseca 6te padne dosta barzo kato se ima predvid kakvi modeli predstoi da izlqzat