[Заключена] Струва ли си да заменя LG G3 (16GB+2GB RAM) за Galaxy S5 (gold)?
[Заключена] Струва ли си да заменя LG G3 (16GB+2GB RAM) за Galaxy S5 (gold)?
Предложиха ми бартер, като горе долу и моя, и на човека телефони са със сходно ползване. Телефона му е доста пазен, както и моя. Има година и половина гаранция към Мтел неговия, а моя година и четири месеца към Виваком.
Какво ще кажете вие?
Какво ще кажете вие?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Струва ли си да заменя LG G3 (16GB+2GB RAM) за Galaxy S5 (gold)?
А бартер с НТС One M8 - пълен комплект, с оставаща 18 месеца гаранция към Вива + два калъфа (силиконов гръб и Dot View)? :)
Re: Re: Струва ли си да заменя LG G3 (16GB+2GB RAM) за Galaxy S5 (gold)?
Някой с Galaxy S5 да каже има ли проблеми с лагове или други неща от лилипут 5.0? Проблеми с дисплея? Каквото и да е, искам да направя някакво сравнение. От това което видях на неговия апарат, нямаше лаг, бачка си бързо и си припомних удобството на хоум бутона... Всъщност, не съм се затичал да го бартеросвам моя чак толкова, но малко промяна е добре дошла, нали?(beer)
п.с. Нека не превръщаме темата в сергия! М8 е супер телефонче иначе, а предложението ми се струва добро, но за да остане темата чиста, такива предложения на ЛС!
п.с. Нека не превръщаме темата в сергия! М8 е супер телефонче иначе, а предложението ми се струва добро, но за да остане темата чиста, такива предложения на ЛС!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Струва ли си да заменя LG G3 (16GB+2GB RAM) за Galaxy S5 (gold)?
Слизаш от 5,5" 2K на 5,1" 1080p екран. Отделно камерата на LG-то е по-добрата (OIS, лазерен-автофокус и т.н.). Мисля че G3 получи Android 5.0 някъде през ноември 2014, седмица преди nexus серията на Google, a S5 - три месеца след това. Скоро идва Android М. ;)
Ами не не мисля, че си струва размяната. Фаворит марка ми е LG 8)
Не си струва според мен.
Продай си го сам и си купи какво ти душа иска.
Лично мнение.
Продай си го сам и си купи какво ти душа иска.
Лично мнение.
В никакъв случай не си струва размяната от 5,5" на 5,1" абсурд! Това е първата важна разлика. След това - камерата, батерията, дизайна, актуализации...аз не бих го направил. Защо точно искаш да си го размениш?
Не че искам, просто ми се стори, че мога да разнообразя малко. Супер доволен съм от LG-то ако не броим смяната на пожълтелия екран в сервиз. Прави сте за всичко, което сте написали и съветвате. Май си заслужава подмяната само с Note 4 или iPhone 6 plus...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Струва ли си да заменя LG G3 (16GB+2GB RAM) за Galaxy S5 (gold)?
iPhone 6 plus (yes) още на първият месец пиши, колко съжаляваш! :D