Zashto da se izkljuchwat telefonite?

Lord Slaytanic
Регистриран: 21 юни 2004, 10:36

Re: Zashto da se izkljuchwat telefonite?

Мнение от Lord Slaytanic » 30 авг 2004, 21:52

praw si :) nqma da zagubqt malko pari :) obache nqma da namalqt i cenite :) w drugite darjawi (chesto dawan primer po foruma) ima mnogo poweche potrebiteli, zatowa cenite (na dogowor) sa malko po-evtini ot BG (predplatenite sa oshte po-zle ot BG, powqrwaj mi:)
taka che dano da ima nqkaf uspeh s toq bojkot :)))))) ma lichno as ne werwam da stane :))))))
P.S. povecheto hora deto she si sprat gsm-a nqma da sa mnogo aktivni potrebiteli poprincip, taka che zagubite she sa minimalni :)

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Zashto da se izkljuchwat telefonite?

Мнение от DefaultUser » 30 авг 2004, 22:16

DefaultUser написа:
30 авг 2004, 18:24
mozete da si se zaiazdate kolkoto shtesh.. horata im e pisnalo i iskat da pokazat nedowolstwoto si.. e, kakwo po-lesno ot towa da si izlkuchish telefona? ti prawi kakto si iskash, to shte stane iasno kakwa e polzata posle. PS> az sym pesimist no naistina mislia che ako se organizira goliam boikot pone mediite shte razduhat istoriata i polzata shte e oshte po-goliama. a cenite edwali shte padnat, amo pone da se razmirishe malko..
Prav si, Muad'dib! Pone alarma da se vdigne! No da znaete vsi4ki - ako mnogo hora se izkliuchat - cenite padat v ramkite na meseci!!! Imam poznati v MTEL, te sa chuli za tova i mi obiasniha, che takuv boikot seriozno moje da razstroi sistemata i da nakara rukovodstvoto im dosta da se zamisli!!!

Отговори