Защо има толкова лоши решеренции за N91, притежатели споделете

scoooter
Регистриран: 30 юни 2006, 15:42

Защо има толкова лоши решеренции за N91, притежатели споделете

Мнение от scoooter » 30 авг 2006, 11:54

Планирам да си взема N91, но чета в нета толко лоши референции че много се замислям. Имайки впредвид функциите на апарата незнам дали референциите са правилни. Моля ако има притежатели или познати на такива в форума споделете опит!

АLEX_PL
Регистриран: 21 мар 2006, 02:05

Re: Защо има толкова лоши решеренции за N91, притежатели споделете

Мнение от АLEX_PL » 30 авг 2006, 19:16

pich ami mnogo iasno che shte ima
imaiki v predvid predishnia model n90
imashe oplakvania che ne moje da ti e v joba bez da nosish kolan zashto bil kato tuxla
i ne moje da snimash dylyg klip zashtoto ti omaliava rykata :)))
maitap da stava

Павел баня
Регистриран: 05 юли 2006, 10:48

Мнение от Павел баня » 30 авг 2006, 19:18

Прав си по отношение на Н90,но Н91 няма този проблем.

rem6o
Регистриран: 01 окт 2005, 19:02

Мнение от rem6o » 30 авг 2006, 19:28

purvata seriq ima6e problemi s harddiska nqkoi egzemplqri,kakto e izvestno na polzvalite symbian 9.1 na 176x208 e izklu4itelno grozno,N91 snima kato n70 ... ina4e kazano 1000lv samo za mp3ki ... tova e n91

cj
Регистриран: 30 авг 2006, 19:21

Мнение от cj » 30 авг 2006, 20:11

emi ti reshavash dali da si go vzemesh ili ne
v zavisimost ot funkciite koito nai-chesto shte polzvash.ako ti trqbva muzikalen televon s neugranicheni funkcii i sravnitelno dobra 2mxl-lova kamera znach tove e reshenieto za teb.
loshoto na tozi telefon e malkata rezoluciq na displeq sprimo segashni top modeli-nokia n90-352x416 pixela i skoro navliza vga-640x480 rezolucii na displeite,i taka na displeq na n91
ne se glega hubavo video.no puk samiq telefon ima vse pak 4gb hard disk i zapisva dobro video v cif rezoluciq.

cj
Регистриран: 30 авг 2006, 19:21

Мнение от cj » 30 авг 2006, 20:14

taka che telefona ima dobri i loshi kacestva i zavisi ako ti haresa lichno na teb ne slushai drugite kakvo pishat i kazvat za tozi aparat.

dinko92
Регистриран: 19 апр 2006, 22:51

Мнение от dinko92 » 30 авг 2006, 21:49

Виш какво не съм ползвал Н91 ,но съм го тествал над ч0 пъти в магазините и то по минимум 15-20минути(естествено ако не ме изгонята де :))

Шом искаш музика така да бъде, но Н91 според мен не е най-доброто решение.звукът му през високоговорителя е като Н70 а според мен това значи "нисък" и "слаб".Можеби си викаш да ама аз не слушам музика през висекоговорителя а през слушалки, а пък Н91 има 3,5мм жак.Дам прав си можеби за това ама с малко повече умения можеш да си направиш такъв жак.АЗ лично съм си правил околу3 , 4 и още толкова за приятели.Ако имаш нужда от помощ за жака просто пиши в форума и вички ще ти помогнат.
4ГБ х=ХАРД ДИСК о да мания ама това има и доста недостатъци като ако без да искаш го изтървеш малко по лошо и THE END с тела.Е да колкото и внимателно да се отнасяш към тела все може да стане някаква злополука.
Пишат че корпуса му се драскал лесно и това доста гадно ако е истина.На мен лично и дизайна не ми допада много ного ,а пк и камерата е доста ЗЛЕ + лош дисплей + тцтц

Така и хвомента или ме псуваш или ми благодариш но все таз аз казвам моето мнение.И за да не бъдеш капо ето моето предложение Nokia 3250 & Nokia N73!

Нокиа 3250: Тела е добър. Има доста по добра камера и като цяло е доста по як.Но ето и по нашироко: Звукът му е прекрасен .Дори се усеща лек бас е не ти трепери фанелката но е пак нещо.Интерфейсът му е много ДЖИДЖАН (ЯК)
С рутиращия блок казватт че няма проблеми и бил стабилен.Има слот за микро сд карти така че хакаш му 1 ГБ карта и си на 6 с памета.А и нещо много важно и доста забавно в комплекта има преходник от PoP Port към 3,5 mm жак.

Нокиа Н73:Аз бих си взел това бижу на техниката.Има стерео висекоговорители и 3D звук (е не е нещо кой знае какво но пак е екстра нали :P)Вади страхотен звук по силен от този на Н91 но по слаб от 3250.В комплекта няма такъв жак ,но ако искаш ще ти помогна да си направиш (имам предвид ше ди обесня де :P) .Има страхотна 3,2 мегапикселова камера с оптика на Каръл Цайс и автофокус.Някъде бях чел че има и оптичен стабилизатор. Снимките му са страхотни и дори понякога сражними с цифров фотоапарат от ниския клас.Дизайна му е младежки и ДОСТА ЯК.А има и слот за мини сд карти тъйче 2 Гб и шапка на тояга.

Аре със здраве и всичко по горе е мое мнение.

И последно аз смятам да си взимам Н73 ето и едно ревю

dinko92
Регистриран: 19 апр 2006, 22:51

Мнение от dinko92 » 30 авг 2006, 21:51

ето и ревю то че нещо згафих :P

scoooter
Регистриран: 30 юни 2006, 15:42

Мнение от scoooter » 31 авг 2006, 11:21

Благодаря за мненията.
Ползвам N90 от 6 месеца вече и да ти кажа Алекс_пл съм доволен, размера в джоба не се усеща прекалено много.
Ремшо, точно това ме притесняваше, че някои имали грижи със хард-а и в БГ кои знае коя серия е на пазара....
За дисплей-а, да кофти е Нокиа са се изложили с тоя дисплей. Камерата не е лоша, но след Н90 сигурно ще ми се струва зле.
Дизайна особено ми харесва и 4гб хард е доста доволно. Н93 също е мн добър, но освен че още е доста кеш дизайна му не особено вдъхновяващ, според хората от symbianfreak. com .
3250 съм го ползвал и не е зле, но понякога 4 от 10 флип-а на корпуса не пускаха камерата, което е забавно въртиш въртиш и хуй:)

Отговори